| Missie997 a întrebat:

Help crying. nu stiu ce sa mai fac. Maine e ultima zi de scoala si nu se mai duce nimeni si aia de chimie m-a chemat la scoala sa ma asculte, plus ca mai am si un deces in familie si e o perioada naspa, am vorbit si cu directorul sa ma treaca, femeia asta nu e in toata firea. pe primul semestru cand ma asculta si ma blocam pentru ca nu stiam o intrebarea imi zicea "treci la loc 3" si am ajuns corigenta, dar unele chestii mai stiam. il ultima zi din semestru m-a ascultat si am stiut aproape tot si reactie si definitii mai multe insa la reactie am uitat sa pun un **** de doi adica o cifra si ma trecut in banca x(( si a zis ca nu m-am pregatit de loc. Sunt foarte stresata m-a ascultat luni si mi-a dat un 7am facut un referat, m-a ascultat din el + o reactie si 2lectii din caiet crying. maine nu se mai duce nimeni si sunt disperata a zis ca trebuie sa ma mai asculte dar nu mai are din ce dracu'!? ce pot sa fac va rog un sfat ceva.

Răspuns Câştigător
| deeayly a răspuns:

Mai profa asta e dracu in picioare (noroc de mine ca am o profa buna) dar nu trebuia sa ti incheie media ce dracu face. Doamne te cred ca esti disperata profa asta a ta e nebunaa daca te ai incurcat putea sa te ajute ea sau cineva din clasa( ca sigur ai prieteni din clasa care te puteau ajuta ) sfatul meu este sa te relaxezi sa inveti foarte bine sa pricepi ceea ce spui sa nu inveti mecanic ca daca nu iti va fi greu, dac nu pricepi zii cuiva sa te ajute care stie chimie si care stii ca te poate ajuta (te as fi ajutat eu dar nu ne cunoastem).
Sper ca ti am fost de folos. Mult succes.: -)

5 răspunsuri:
| Denniz_Dennis_1980 a răspuns:

Pai este imposibil sa nu te treaca, atat timp cat ai vorbit cu directorul scolii.

| Popescu_Roxana_1990 a răspuns:

Pai poti sa nu te duci / sa o rogi sa iti dea un 5 /sa vii cu un părinte sa vorbească cu ea /sau cum am facut si eu ca am avut tot la chimie o experiența aproape la fel, sa inveti foarte bine ultimele 2 lectii predate si asta e le spui pe acelea.dar daca nu te duci si poate nu iti iese media de te.a chemat, din mila poate sa iti de.a nota de care ai nevoie si sa treci / a da sau sa ii spui ca anul viitor te vei pregăti mai mult... Sper ca ti.am mai dat idei tu o alegi pe cea mai buna!

| CMilan a răspuns:

Bună Ioana, părerea mea este că poți să vorbești frumos cu profesoara respectivă, pe un ton calm, să îi spui ceea ce ți s-a întâmplat în ultima perioadă și poți să o îndupleci. Dacă nu, apelează la diriginte/dirigintă, să ajungeți cumva la un compromis. Și eu am trecut printr-o chestie similară și comunicarea e soluția. Multă baftă! happy

| Missie997 explică:

Da dar, m-a ascultat luni pentru un 7 l-am luat si acum tot un 7imi trebuie, imi trebuie media 6 fiindca am 4pe primul ce sa fac? crying

| zeghe88 a răspuns:

Mergi la scoala o sa scapi usor. Bafta