Sugestia mea ar fi sa faci real, ai mai multe optiuni cand termini liceul decat daca faci uman. jurnalismul vezi si tu - cate ziare scrise mai exista? sunt pe cale de disparitie, ce sa faci cu jurnalismul? mori de foame daca vrei jurnalism-tv faci o academie de media nici nu-ti trebuie facultate. in general meseriile pe care le poti face dupa un profil uman nu prea sunt mari generatoare de bani si locurile de munca sunt mai putine in aceste domenii, deci si sanse mai mici
Tu lucrezi acolo si ai nevoie de companie? Nu mersi
)) hai inchide ca mi te later pentru detalii in weekend inchide si dai mai TARE )))
Esti ciudat , dar cred ca ti s-a mai spus asta
Iauzi ce zice un "ciudăţeL"(frikk) ca mine >: să mi te cobori cu picioarele pe pământ.
viitorul "sună" intotdeauna incert nu-ti fă un "castel" de iluzi ->
hey! c0c0 cobori din "pom" )))))
Tu chiar vrei sa pari interesant?, ei bine stai ca iti zic eu ce e interesant cu adevarat...in minutele astea in care te-ai chinuit sa imi dai mie raspunsuri tampite puteai sa faci ceva util , de exemplu..sa iti cauti mintea ( ca vad ca deocamdata nu e la locul ei) >
Ahh )))))))) eu cred ca mintea mea este la locul ei... in schimb mintea ta cam "zboara" printre nori oare vrea sa atinga ceru? ahh pardon "visul".Sa mi te vad eu peste 2ani cand "Acel Castel" va crapa atunci numele frikk il vei striga cu siguranta atuncea nu o sa mai fi asa "cu capul in nori"
Iau tu! , eu nu inteleg, ce faci aici? Chiar nu inteleg de ce te bagi..adica stai, ca stiu, inca esti trista ca lucrezi la rebu si nai companie nu?, esti inca trist ca visul tau s-a destramat , saracutzu de tine, egal, merg sa vad cum se usuca vospeaua, e mai interesant decat sa vb cu tine, ne mai auzim :*
Si punct
Si punct, vezi ce o tacut baietelul lui mama! Sa dus sub pat ca sa nu-l amendeze cineva
Hey, doar ca ma gandesc din cand in cand la viitorul meu si sa nu ajung la fundu vacii ( ) asta nu inseamna ca nu stiu sa ma distrez, eram doar curioasa ce fac altii
"desteapt-o" visul meu este ok in timp ce ma privesc in oglinda sunt foarteeee ok tu esti la inceput abia )) dar dupa cum am zis 2ani o sa-ti aduci aminte de frikk
Acuma scuzati'ma
Tot ciudat ai ramas
0h! acu! vazu-i punctuletu-l "sirenei" )))))))
unde pleci a? cumva sa plimbi VACA? Muuu Muuuuu Muuuuu
sau sa behăi ca oitza Beeee Beee )))))
"simpatic-o"
Deci wow tu chiar esti ciudat , si scuze nu inteleg ce spui, eu nu inteleg limba ''muu muu'' sau ''bee bee''
vai tu nu sti limba ops CHIAR ups!
mai dezamagit
Hai sa-ti raspund la intrebare
NICI eu NU TE VAD LA TABLA CU CRETA IN MANA(nimic interesant) la jurnalism esti SUPER ok dupa felu cum mi-ai raspuns mai devreme "in audienta" ca sa-i zic asa te-am testat , acolo te vad binecautand subiecte pe teren este ca un fel de aventuri in jurnalism si sunt sigur 100% ca o sa-ti placa (un pic primejdios) ca de nu ar mai fi interesant.si se si castiga bine(mass-medias-ul MEREU VA EXISTA)indiferent de trecerea anilor.
si ca sa vezi inca "ceva" am umblat prin lumea asta ca un GUNOIER hoinar si ce crezi? ti-am si gasit ceva exclusiv pentru tine
Acum nu sunt sigura daca sa te injur sau sa iti multumesc, in orice caz parerea mea ramane, esti ciudat! Dar cei mai buni oameni sunt asa! in orice caz, primejdios sau nu, chiar mi-ar placea , sa fac ceva diferit de ceilalti, sa ies din ''plictiseala asta de zi cu zi'', si sa scriu ceva asa de nebun incat sa risc sa fiu data in judecata , da, asta mi-ar placea sa fac
Heh ! ma tem ca doar de mine depinde daca ma injuri (urasti) sau imi multumesti (ma iubesti) in orice caz tu vei fi MEREU o simpla spectatoare iar de dat in "judecata" nu te voi da eu niciodata doar te voi judeca iar cu plictiseala scuze nu te pot ajuta
Nu te ''urasc'', uita mai pe intelesul tau..mersi! In orice caz, uneori ar prinde bine sa vorbesti ca un om NORMAL :X >
Pfaaaaa oamenii normali sunt cele mai plictisitoare fiinţe ale pământului
Pai daca stai bine cu mate, ma gandesc ca ar trebui sa stai bine, sau sa inveti repede si informatica, eu zic sa mergi pe real...