| JustMe5930 a întrebat:

Help! Sunt foarte nehotarata in privinta liceului.Am media 9.74, deci pot intra la orice liceu (din buc.). Imi doresc de foarte mult timp sa merg la Sava, insa nici un profil nu pot sa spun ca ma atrage, asa ca voi pune mate-info.Fie ce-o fi! Dar profilul care imi place foarte mult este "stiinte sociale", in Lazar.Intrebarea mea este: ce credeti ca este mai bine sa aleg? Un liceu care imi place sau un profil care imi place? Deoarece se spune ca de la mate-info poti sa dai oriunde, nu ar fi o alegere chiar rea, insa nu stiu ce sa zic... Sunt foarte derutata.

Răspuns Câştigător
| MâţaD a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa alegi ce profil iti place. daca esti la liceul pe care ti-l doresti si nu iti place profilul,ti-ar fi mai greu(parerea mea).asa ca, alege profilul, pentru ca nici Lazar nu este un liceu rau.Chiar deloc!

2 răspunsuri:
| Eu_4595 a răspuns:

Mate-info.dimpotriva nu prea poti sa dai nicaieri dupa terminarea liceului.Intra in Lazar la stiinte sociale.Bafta!

| AnnaDee a răspuns:

Daca te duci in Sava, ai sa fii chinuita rau de tot. Filologia este simpla, nu dai bac la mate'. Mate-info este foarte bun, poti face dreptul dupa, cine stie, ceva pe la IT (HACKER!). La stiinte sociale faci istorie si geografie multa, iar la filo romana, latina si limbi straine.
Succes la admitere! Si eu candidez!