| idontknow_6236 a întrebat:

HELP, un prieten a luat 10 pastile de tarosin! ce o sa se intample? o sa moara? mentionez ca a vomitat, cum pot sa-l ajut, help!

Răspuns Câştigător
| zbuu16 a răspuns:

Prietenul tau cred ca exagereaza un pic, in modul de administrare zice asa Tarosin se administreaza pe nemancate, cu foarte putina apa, in prize la 2-3 ore. Adulti: 5-10 com-primate pe zi.
Sugari: 1-2 comprimate pe zi.
Copii 3-7 ani: 2-4 comprimate pe zi.
Copii 7-15 ani: 3-5 comprimate pe zi.
deci cam greu sa faci supradoza si din cate vad este un supliment alimentar nu este vreun antibiotic care sa iti faca probleme la ficat sau alte organe chiar si asa in cazuri de forta majora cand alta alternativa nu e, se recomanda vomitatul pentru a elimina substantele nocive.

| idontknow_6236 explică (pentru zbuu16):

Mersi de informati, ideea e ca desteptu' le-a luat pe toate 10 odata si mi-e frica sa nu ajung cu el pe la spital, se simte bine acum, cica!

| zbuu16 a răspuns (pentru idontknow_6236):

E in functie si de greutate si de varsta si de continutul pastilei.Suplimentele astea alimentare luate in numar mare e ca si cum ai manca foarte mult de o data, te doare stomacul vomiti si-ti trece...

| NujCsz a răspuns (pentru zbuu16):

Daca o prietena are 12 ani si 52 de kg si ia multe pastile tarosin (nu stiu cate) poate sa moara? In cat timp se vede adica efectul secundar? Trebuie sa faca ceva sau trece de la sine? Ea nu a vomitat dar o doarw capul si are putina senzatie de voma!

6 răspunsuri:
| florina15 a răspuns:

Sa-i spui sa mearga urgent la doctor sau sa sune la ambulanta!

| Deathvalley a răspuns:

Uite cum sa-l ajuti pe prietenul tau in primul rand nul mai lasa sa ia pastile din alea si ca sa nu mai vomita dai lamaie ca aia te ajuta ca sa nu mai ai greata nu stiu eu asa as face vezi si u

| PuBliKCstRiKLe a răspuns:

Dul la spital urgent.