| ion2015 a întrebat:

Hep me plzz. vreau sa dau la medicina si am auzit ca daca ma calific la faza nationala intru fara sa mai fie nevoie sa dau examen de admitere la medicina, intrebarea mea este trebuie sa ajung la faza nationala sau internationala? ca am auzit ca daca trec de faza locala si judeteana ma calific la faza nationala si sunt admis la medicina, dar cienva mi-a zis ca trebuie la faza internationala.

Răspuns Câştigător
| arysa a răspuns:

Trebuie sa ajungi la olimpiadsa nationala dar sa si obtii un premiu acolo. Am auzit ca sunt in tratative daca sa-i accepte si pe cei cu mentiune.

4 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Daca iei locul 1 sau 2(nu sunt sigura daca si 2), la o faza nationala la biologie, in anii terminali de liceu(adica ori clasa a 11-a, ori a 12-a), esti admis la medicina si la orice facultate care are biologia ca materie principala. Pentru mai multe detalii, iti poti intreba profesoara/profesorul de biologie.

| Domyno a răspuns:

Daca ajungi la internationala, atunci intrii fara admitere la medicinawinking Bafta daca asta iti propui, dar cred ca admiterea e mult mai usoara decat sa incerci sa ajung la internationala la Biologie sau Chimie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu as vreau sa dau la medicina veterinara dar nu stiu exact ce trebuie sa invat biologir chimie fizica? Ma puteti ajuta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am auzit ca se intra cu dosar la medicina veterinara.eu sunt la uman, dar vreau la medicina veterinara.am vazut pe net ca nu stiu cat la suta conteaza media anilor, si nu stiu cat, bacul.