| gf a întrebat:

Hey!
Acum ceva timp am dat examen la o materie, iar rezultatul meu a fost 3, i-am scris profesoarei si a zis daca poate sa imi reevalueze lucrarea, dupa ceva timp am primit si raspunsul, mi-am dat seama ca nu este lucrarea mea, apoi mi-a raspuns ca in sfarsit mi-a gasit lucrarea si ca are multe greseli gramaticale, am scris o lectie si pe langa lectia trebuie sa mai scriu alta ( desi eu nu am stiut asta), trebuia sa scriem niste teroii si fiecare teroie avea o explicatie, eu nu mi-am amintit fiecare explicatie, dar am scris teroiile si tot lucrarea mea nu a fost de 5.
Sunt foarte suparata, un coleg a dat foaia goala si a luat 3, eu am scris 3 pagini si am luat tot 3... Siu ca nu am scris foarte bine, dar nu este corect!:-((((
Oare are rost sa fac contesatie? Profesoara a zis ca ne vedem in vara si ca ii pare rau, sunt asa dezamagita!
Ma gandesc ca se aduna prea multe restante in toamna :-(
Chiar am invatat, dar cand a inceput sa spuna subiectele, m-am blocat si nu am stiut ce sa mai scriu, iar in 30 de minute am scris ultimele pagini.

4 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Oare cum se face că în această țară poate ajunge student orice analfabet?
Ți - ai pus această întrebare înainte de a posta textul pe care ni l - ai supus atenției?
Cum vei putea tu să te chemi, în viitorul apropiat, absolvent al unei facultăți?
Mă îndoiesc că vei termina.
Hai, pa!

| Laura a răspuns:

Şi care e scopul întrebării? Să dăm noi restanţa în locul tău?

| Itanul a răspuns:

Oare si aici te-ai blocat? Cum poti fi studenta cu atatea lipsuri? Daca si lucrarea ai scris-o ca aici, chiar 3 e prea mult. Profita de timpul acordat si invata.

| vikinglibrary a răspuns:

Daca chiar stii ca nu ai facut eu zic ca nu are rost sa faci contestatie, profesorilori universitari nu le place sa le subminezi autoritatea sau deciziile. Imi pare rau.