Hehe, eu unul mi-am modificat notele in carnet de foarte multe ori pana am fost prins = scandal clar. Poi iti dai seama ca va fi suparata, eu din experienta iti recomand sa nu te enervezi chiar daca ea va fi nervoasa, ii spui ca a picat vreun subiect unde nu excelai, si ai asteptat sa afli nota inainte sa ii spui de ea. Sau ca ti-a fost frica, ca o sa te certe.
Daca observa ca iti pare rau, o sa fie mai bine. Repet NU recomand sa te certi cu ea...capul plecat, asa suntem.nu putem fi perfecti. Incearca sa nu mai faci asa, sa ii recastigi increderea . Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva, dar mi-am spus parerea. Mult succes (sa ne anunti cum a decurs)
Mda am vb aseara cu ea si a zis ca a sunat-o profu ala si ea eu zis lui ca nu am dat teza la mate,iar el a zis n-are cum si etc.el i-a zis mamei mele ca o mint,si aseara o zis ca nu mai are incredere in mine, mi-a acordat libertate, ca varmiu o luat locu 2 la njt ce si a primit bani,ca o fac sa mearga la scoala,si mnah chesti din astea... acum diseara cand vine ce sa i mai zic :-(, sau o las? A si o mai zis adio zile de nastere, nu ai sa mai iesi afara cu prieteni...da pana la urma njt dc nu mi-o interzis si telefonul calc televizoru? aaa va dau voturi :X si fundita