Foloseste-te de citate.Sunt foarte bine gandite si vin ca o definitie pentru orice.
Memoreaza astea de exemplu :
In cazul in care intalnesti oameni care vorbesc mult si prost, poti spune : Omul înţelept nu spune tot ce gândeşte, dar ce spune, gândeşte.
Sau asta : Un om care tace face o impresie mai bună decât unul care vorbeşte.
Pentru cei care nu stiu sa respecte : Respectându-te pe tine însuţi, impui respectul celorlalţi.
Pentru cei care se plang : Mai bine să fii invidiat decât compătimit
Pentru cei care sustin ca sunt modesti : Modestia este calitatea celor care nu au calităţi.
Pentru cei care se lauda : Valoarea ta constă în ceea ce eşti şi nu în ceea ce ai.
Pentru cei needucati :Natura ne aseamănă. Educaţia ne deosebeşte.
Sau, aleatorii:
Fiecare lucru are frumuseţea lui, dar nu oricine o vede.
Mulţi trăiesc viaţa, puţini însă o pricep.
Buna creştere constă în a ascunde cât de multe gândim despre noi şi cât de puţin ne gândim la celălat.
Uite una pe care imi place so folosesc idiot sau prost cu diploma de retardare profesionala-p sa ramana afis cand o sa le spui si no sati ma zica nimic
Oamenii in general au replici la orice. Se pare insa ca cea ramasa fara replica esti tu... Foloseste-ti imaginatia, dar intr-un mod inteligent.
Sa stii ca si cu un gest reusesti - ha ha ha - nu se pot scrie replici aici - vom fi raportati - am scris raportati nu reportati ha ha ha
De obicei cand gandesti obiectiv si cu voce tare, apar cele mai interesante replici.
Cand vorbesti cu mine ridica 2 degete sau cand vorbesti cu mine ridicate in picioare sau iti pute beciu
badblood248 întreabă: