Nu cred ca se puncteaza... daca nu era mentionat suta la suta e greseala lor ca nu a mentionat ...esti foarte isteata vad
Da acolo chiar trebuia sa desenezi O-mijlocul diam[AB] asa am scris si eu!
Nu se depuncteaza pentru ca nici in barem nu scrie ca se dau/iau puncte pe figuri, si cum 80% corecteaza doar dupa barem, nu ti se va scadea.doar printr-un ginion teribil,sa scada unu ca nu are ce face, oricum se rezolva la contestatii, te asigur eu
Mai eu zic că trebuiau făcute.
Eu am arătat pe desen aproape totul. [ măcar pentru asta să iau câteva puncte]
Nu, nu trebuia, nu se puncteaza. Daca ai scris asa cum ai zis, este perfect. Se puncta doar ex1 de la sub II. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Pai asa am facut si eu.pentru ca nu cerea desenarea figurilor sau a corpurilor.
Hei, nu era nevoie de desene la subiectul 3, pentru ca da, s'ar fi punctat, si ar fi scris asta undeva, nu'ti fa griji. Cat despre punctul O in mijlocul diametrului [AB], eu am facut la fel, si este bine. Sper ca te'am ajutat, si nota mare la examen. :*
Trebuia deoarece daca ai construit ceva in plus nu stiu profi la ce te referi tu in rezolvare si iti va depuncat rezolvarea ...pentru ca nu si-or face la fiecare elev desenu sa vada ce o construit si la ce so referit...
Multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre si sa speram ca trecem cu totii bine peste examene si sa intrati cu totii acolo unde va doriti!
Hm...DA desenele se puncteaza 100% trebuie la toate problemele de geometrie ipoteza concluzie desen si demonstratie sorry