| Диана a întrebat:

Hey all! Sunt in clasa a 8-a dar nu stiu inca la ce profil sa dau. thinking Sunt buna la romana, engleza(ahh, ador engleza :X laughing ), franceza, desen... thinking Si la materiile ca matematica, fizica sunt varza. straight face Ma gandeam la filologie sau arte plastice... thinking Voi ce ziceti? >:

8 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Ceva profil uman

| deea_7254 a răspuns:

Filologie happy

| Marijuana a răspuns:

Filologie daca iti place romana[la asta sunt si eu cls a 9-a] e km greu ca iti da f mult d citit da` merge; x

| Aleeeeeeee a răspuns:

Hey happy si eu tot in a 8 a sunt happy si cred ca o sa merg la stinte sociale. Daca stii romana, engleza si franceza ar trebui sa mergi la filologiewinking nici eu nu`s buna la mate si fizicahee hee. O sa faci doar doua ore de mate pe saptamna la filologie happy.

| ASPLiacy a răspuns:

Nu-ti recomand artele plastice...
si ar cam trebui sa te pui pe picioare cu matematica si fizica(ube fizica :X)

| roxana_9288 a răspuns:

La filologie, limbi straine, adica pe uman, si eu sunt si e foarte okhappy

| Revolt666 a răspuns:

Pai da filologie sau daca-ti place biologia la stiintele naturii
sau daca ai in oras vreun liceu de arta daca-ti place desenul

| maria_4676 a răspuns:

Sall! daca esti buna la romana si engleza ai putea sa dai la filologie.si eu sunt tot la filologiewinkingdepinde ce iti place mai mult si mai mult.si artele plastice sunt o optiune daca te pricepi foarte bine la desen, dar nu stiu cat de convenabil e profilul pentru mai departe. tu trebuie sa te gandesti bine si sa iti dai seama ce iti place extraordinar de mut, si din cate spui tu, engleza, deci eu te sfatuiesc sa dai la filologie.succes!