Eu sunt in cante'.sa o luam cu inceputul deci.
profi.depinde la care pici, pot fi 2 profesoare de aceias materie si una sa fie indulgenta si cealalta foarte exigenta,chestia e ca nu prea poti sa stai pe o ureche,se invata,dar ti-am zis,depinde ce profi iti pica,ca alterneaza foarte mult.
elevi : nu sunt manelisti,daca asta te-ar interesa,insa sunt foarte multe barfe si rautati,aici e locul unde pe fiecare il intereseaza ce face vecinu',ti-o zic din propria experienta si daca vine cineva sa ma contrazica nu are cum, fiindca am patit-o si o patesc in continuare.
uniforma : este, dar nu o poarta nimeni.
In a-9-a nu prea erau asa stricti, in schimb in a 10-a au innebunit,cu absentele,note s.a.m.d.
Chestia e urmatoarea. daca vrei sa lenevesti nu prea iti recomand liceul,daca vrei sa si inveti ceva e locul potrivit[zic eu]
Nu pot sa-ti promit ca de la anul o sa fie la fel, poate sa fie mai rau sau mai bine...
Aaa si apropo de boboci, aici se tine in fiecare an un fel de "ritual" mai exact bataia cu oua.au fost si cativa norocosi care au scapat de oua,dar au fost si unii care s-au trezit cu albus si galbenus in cap,haine s.a.m.d. scapare nu e. eventual doar daca cunosti pe cineva in liceu sa te "acopere" bafta,eu daca as face lista aia again,n-as pune cantemiru ca sa ti-o zic asa pe fata, poate altora le place, eu imi zic doar parerea.