| MatzaNeagra a întrebat:

Hey! Am 15 ani iar iubitul meu 16. Ce cadou as putea sa ii iau pentru ziua lui de nume? ( am specificat varsta ca sa nu primesc raspunsuri de genul : sex! )

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Avand in vedere ca este doar ziua lui onomastica nu trebuie sa ii iei un cadou foarte mare, mai mult o atentie. Ii poti lua o cana personalizata, o rama cu o fotografie cu voi doi, un fular, o caciule, un suport de pixuri personalizat, chiar si un pix cu nume cum se gasesc pe la magazine il poti combina cu una din cartuliile alea micute cu mesaje sau cu altceva (gen cel mai tare iubit), o carte care crezi ca i-ar placea (daca citeste), un portofel, un tricou cu un mesaj amuzant, bilete la un concert sau meci, o perna amuzanta.
Chiar daca sexul l-ar bucura, cred ca sunteti un pic cam mici pentru asa ceva, iar ziua onomastica nu este chiar asa importanta. tongue

5 răspunsuri:
| Barbiiiedoll a răspuns:

Un parfum sau un ceas ( poti sa cumperi de la avon sau oriflame ca nu sunt asa scumpe )
Dar te sfatuiesc si sexlaughing), in general asta e tot e doreschappy
funda big grin :*?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este ziua lui de nume, nu conteaza! laughing

| Anonimall a răspuns:

Mi-e mi-a luat prietena mea un parfum cand am avut ziua de nume si chiar mi-a placut! Mai ales ca de fiecare data cand simte mirosul parfumului se va gandi direct la cine i la dat

| OnuOnulică a răspuns:

Ceva de imbracat.

| MatzaNeagra explică:

Poate sa vrea cat vrea sex ca eu nu fac de acum laughing multumesc mult pentru idei!