Esti in Romania! fara liceu si fara facultate nu faci nimic. oricum, ai vazut vreun pret al caselor de vanzare? nu o sa poti sa-ti iei si casa si masina in doar un an, mai ales ca nu ai studiile necesare pentru un servici foarte profitabil. sfatul meu, fa liceul si o facultate buna si apoi o sa te saturi de muncit, o sa ai, candva, casa si masina ta.stai linistit, candva
Dragul meu Adalian!
Drumul pe care te gandesti sa mergi este total gresit. Presupunand ca ai fi doctor, inginer, economist, om de afaceri, etc. sansa ca intr-un an sa reusesti sa-ti cumperi casa si masina este practic aproape de zero. Ar trebui sa fii geniu ca sa reusesti asa ceva.
Sfatul pe care din toata inima ti-l dau este urmatorul : intoarce-te la scoala, invata foarte bine, termina liceul, urmeaza o facultate (sunt facultati care te invata sa facii banii cu mintea) foarte buna, incearca apoi sa ajungi un profesionist de exceptie si apoi in cativa ani ar fi posibil sa reusesti!
Am sa-ti dau, daca vrei, si o cheita a succesului : stabilirea obiectivului, ambitie, vointa, perseverenta si munca, extrem de multa munca!
Eu iti doresc extrem de multa intelepciune in luarea aceste decizii.
Visezi frumos. dar pina sa ajungi asa MARE cum vrei cu casa masina si multe altele.mai bine mergi la scoala si invata sa scrii, sa te exprimi ca de,, destepti;; e tara plina.Bossule
Pai daca faci facultate, ai sanse mai mari sa te angajeze cineva si automat sa ai un salariu mai mare.
Oricum, daca nu ai facultate, casa si masina nu iti poti lua intr'un an. Fa o facultate, nu conteaza care, important e sa o ai...
Omg ce ai putea lucra pentru ca intr-un an sa-ti poti luat casa si masina si sa te intreti singura? parerea mea este ca doar liceul este ff putin in ziua de azi. abia si-a gasit o vecina de-a mea de lucru si ea are si facultate terminata si stie si o limba straina...nu stiu fa cum crezi dar ai grija sa nu regreti apoi ca o sa-ti fie extrem de greu
Un singur lucru pot sa-ti spun. vezi-ti tu de scoala si lasa ideile geniale ca nu-s chiar asa. in ziua de azi diplomele de la scoala vorbesc. cei care se lasa de scoala avand vise mari sfarsesc rau, adica devin huligani. nici daca inveti si ai 10 pe linie din a1a pana in ultimul an de facultate nu iti e usor sa-ti gasesti de munca dapoi mite fara sa inveti. intr-un singur mod poti sa-ti iei masina casa si cu bani in buzunar intr-un singur an in tara asta facand ce vrei tu sa faci. fa-ti operatie estetica sa semeni cu michael jackson si date drept el spunand ca ai fost plecat in vacanta si nu a murit cum cred toti. hai ca team pupicit ceau
Pretene scuze dar in ce tara crezi ca traim? Frate aici e ROMANIA nu-i paradisu`, parerea mea, tine-te de scoala, fa si o facultate(nu neaparat in Romania), dupa ce o absolvi gaseste-ti un loc de munca care sa fie pe masura facultatii tale(ma rog a tuturor studiilor tale), daca ai putin noroc si treaba merge vei putea sa-ti iei mai repede o casa, masina si ce iti mai trece prin cap, iar in situatia in care iti propui sa abandonezi scoala crede-ma ca nu vei face nimic cu viata ta deoarece daca nu ai studiile evoluate atunci cand vrei sa te angajezi la cineva nu vei fii decat un om foarte usor controlat d de catre seful tau si asta crede-ma ca nu iti va placea, mai bine tine-te de scoala ca doar ai posibilitatea sa termini liceul iar de facultate daca ai bani poti sa o termini iar dupa aceea cu putin noroc si silinta vei ajunge cineva care sa comande pe cineva ce sa face, nu sa fie el cel subordonat, parerea mea este asta, viata ta faci ce vrei cu ea dar parerea mea este asta.
Bafta cu planurile pe viitor