Ok.Sa luam pe rand.
Cele mai grele profile, acestea sunt(Stiinte ale naturii si Matematica-Informatica)
Eu sunt la profilul "mate-info", si m-am obisnuit dupa un semestru.
La matematica-informatica, in primul an(clasa a 9-a), faci 2 ore de chimie; 2 de biologie; 3 de fizica; 5 de matematica; 4 de romana; 2 de engleza si alta limba straina(acestea sunt cele mai importante si nu am luat in considerare obtionalul)
La stiinte ale naturii faci 3 de chimie si biologie, 4 de matematica; 5 de romana; 2 de limbi straine; 3 de fizica.
Daca de exempplu mergi la intensiv engleza, faci zilnic engleza(la orice profil).
Sper ca te-am ajutat, si cauta-am daca mai ai nevoie de detalii.Am cunostinte la stiinte ale naturii, deci stiu
Fundita?
Am uitat ceva:
ai un obtional intr-a noua; 3 intr-a zecea; 4 in clasele XI si XII-a
La mate info faci 5 ore de matematica pe saptamana.2 engleza, 3 fizica, 2 chimie..cam la fel si la stiinte doar ca acolo faci si multa biologie.
Gandeste-te ce facultate vrei sa urmezi si in mare cam ce ai vrea sa faci in viata. Liceul nu are o importanta foarte mare, insa daca esti pasionat de informatica de exemplu, nu ar avea rost sa urmezi un profil umanist si invers.
La mate info faci intre 5 si 7 ore de matematica si 3-4 ore de informatica.