anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey happy. are ceva daca la subiectu' II la romana ex 1. am scris ca dimensiunea posibila a meteoritilor este de 65000 tone cu un diametru de 1200m?:-s

o sa'mi puncteze ceva? 1.2.3 puncte?

Răspuns Câştigător
| Toxic_5027 a răspuns:

Scuze daca te dezamagesc dar nu cred.sad

14 răspunsuri:
| Adriana_5358 a răspuns:

Nu o sa-ti puncteze...pentru ca dimensiunea unui meteorit este de la un micron chiar sub un micron pana la zece kilometri

| Anduuu a răspuns:

Eu cred ca raspunsul corect era " Dimensiunea posibila a meteoritilor variaza intre mai putin de un micron si 10 kilometri" ce ai scris tu era dimensiunea celui mai mare meteorit cazut pe Pamant!

| Maddu a răspuns:

Probabil ca o sa-ti puncteze insa nu era asta raspunsul

| adi4ever a răspuns:

Eu am scris dimensiunea variaza de la un micron ...pana la 10 Km...si ca este de 65000 tone

| patry_4543 a răspuns:

Nu iti puncteaza big grin

| pufosheniaaa a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic trebuia sa scrii ca dimensiunile variaza intre un micron si chiar sub un micron pana la 10 km acum depinde de cel care corecteaza

| callmebeautiful a răspuns:

Nu cred ca-ti da puncte pentru ca nu e corect (poate 1).

| username0unic a răspuns:

Dar ce treaba are asta cu romana? laughing

| Maria_8895 a răspuns:

Eu zic ca macar jumatate din punctaj iti da. Pentru ca ai scris ceva corect.

| Emma_5696 a răspuns:

Ah. si asa scrisesem prima data apoi am taiat crying

| Zuzulici_2979 a răspuns:

Dimensiunea meteoritilor variaza de la un micron, si chiar sub un micron, pana la 10 kilometri...nu cred ca-ti va puncta.

| Iulia_9142 a răspuns:

Si eu am raspuns asa straight face dar asta era raspunsul ptc zicea dimensiunea posibila adica pana unde se poate ajunge

| Emma_5696 a răspuns:

@ulia la asta ma gandeam si eu ...si @RaZvaNNN a fost la evaluarea nationala la romana pentru clasa a VIII big grin

| anss23 a răspuns:

S-ar putea sa-ti puncteze ceva pentru ca ai precizat diametrul meteoritilor.thinking