| BlackDarkAngel a întrebat:

Hey! As vrea sa intru la liceul Dinu Lipatti,sectia Actorie. Dar am inteles ca pentru a intra ai mult de lucru. Sa inveti un cantec si sa il canti,comisia este putin dura. Eu am voce,am multe cunostinte generale (pana atunci voi acumula mult mai multe),am stofa,memorie foarte buna. Tot ce imi lipseste este curjul. Nu prea pot sa cant in fata mai multor profesori,ma emotionez si imi pierd vocea.
Mai am o problema, acest liceu este in sectorul 4 iar eu stau in sectorul 2. O cale usoara de a ajunge acolo,stiti?
Cum se fac inscrierile la acel liceu?

Funda si vot! Vreau raspunsuri utile si serioase, care ma vor ajuta.

Răspuns Câştigător
| corina6859 a răspuns:

HeY! Si eu as dori sa dau la actorie dar in facultate. Am sa iti dau un sfat daca il primesti bine daca nu la fel.Eu in locul tau as face un liceu cu profil normal, si de acolo poti pleca unde vrei. Daca ai sa faci un liceu cu sectia actorie peste un an sau doi poate te vei razgandii, stiu acum spui"Nu am sa ma razgandesc este ceea ce eu vreau" dar eu una zic ca e bine sa fii precauta nu poti sa stii peste 2 ani poate iti vei dorii sa te faci doctor {de ex.} iar atunci ce faci?

Iar acum daca tot iti mai doresti sa dai la sectia actorie si iti e teama sa reciti poti inchide ochii si sa iti imaginezi ca esti in camera ta, in padure singura, pe varful unui munte nu esti obligata sa privesti juriul in ochii.
Iar chestia cu inscrierea nu o stiu Scuze.
Sper ca ti-am fost de ajutor.[Scuze daca nu am scris corect.]

0 răspunsuri: