Http://www.tpu.ro/utilizator/iebt
El ştie cel mai bine, este la Liceul Militar din Alba-Iulia. Dă-i un mesaj pe privat, va fi încântat să te ajute. :)
În rest din câte am înţeles de la el, este bine acolo, cât despre că nu ai voie în cluburi şi altele, cred că în vacanţe poţi face ce vrei :-?
Incearca sa mai lasi distractia.Liceul militar iti va fi de folos in viitor.Pe cand cluburile ce iti aduc? Doar distractie de moment.
Da sunt reguli foarte stricte acolo.
Ori esti unul din cei mai buni (invatatura, conditie fizica, disciplina) sau nu te accepta
Totul depinde de tine, foloseste-ti propria opinie, nu te lasa influentata de nimeni ca nu are rost, viitorul tau e in fata. Eu sincer te-as sfatui sa lasi de o parte liceul militar, daca tu vrei sa te distrezi cu amicii prin baruri/restauranturi si altele nu rata ocazia. Adolescenta e un moment important in viata, poate chiar cel mai important.
Pai. eu sunt in echilibru.adica nu sunt nici un copil care sta numai cu nasul in carti dar.pana acum nu am avut media generala mai mica de 9 60. aveti idee cam cu cat se intra acolo? pentru fete
Tre sa faci si sacrifici ca sa poti sa ai ce iti doresti! am vrut si eu sa intru acolo da am cazut la ultima proba. e frumos acolo si ai un viitor sigur. eu teasi sfatui sa mergi eu daca asi putea asi mai da o data ori cum vreau sa fac armata am auzit ca si fetele pot
Buna as vrea sa merg la liceul militar dar nu stiu daca ai vie cu calculatorul si daca ne lasa sa iesim an oras si altele.