| CariocaAlba a întrebat:

Hey! Bun, am auzit destul televiziunile despre problema cu uniforma, dar pana la urma noi trebuie sa o purtam si nu ne asculta nimeni! Ce parere aveti, ne va face uniforma mai destepti sau mai >cuminti?: Ehh haina il face pe >om?: Macar daca nu ar arata oribil.Astept parerile voastre! Mercic:*

Răspuns Câştigător
| RoxiiSiAtat a răspuns:

Din fericire eu n`am uniforma si sper ca nu voi avea. Totusi sunt anumite reguli de care trebuie sa tinem cont.
Parerea mea e ca uniforma va avea un impact negativ asupra elevilor. Sa fim seriosi. Daca vin ei si baga uniforma toti elevii se cumintesc si se pun pe invatat.Total gresit! Pana la urma cine vrea sa invete invata oricum. Ar trebui o ' uniforma ' care sa fie accesibila tuturor, adica haine pe care le putem purta si pe strada.Pe langa nemultumirea noastra legata de aspectul uniformei e si destul de scumpa si nu toata lumea isi permite sa si`o cumpere si sa o intretina. Mi se pare foarte aiureaaaa
Eu am impresia ca astia se plictisesc si se mai gandesc sa schimbe ceva din cand in cand sa nu zicem noi ca stau degeaba happy

4 răspunsuri:
| Classy a răspuns:

Uniforma este doar o tinuta considerata decenta si cea mai potrivita pentru scoala.Fiecare scoala are uniformele proprii, care reprezinta o emblema a scolii respective.Deci ei vor sa diferentieze o scoala de alta, si mai ales sa opreasca "parada asta a modei" cum spun ei ca ne imbracam noi.Parerea mea este ca uniformele sunt deja demodate, adica acum s-a instalat deja democratia, suntem o tara libera, ne imbracam cu ce dorim INSA ATATA TIMP cat nu exageram foarte tare...

| eddy123321 a răspuns:

Dreptate tu are stai pun sa uniforma>>>>ai dreptate stai sa dau jos uniforma>>>>>sper funda dai laughing

| oz a răspuns:

Eu cred ca uniforma e buna doar pentru a omogeniza categoriile sociale(diferite).Nu o sa mai vezi pe unu cu nike-uri,adidas-uri,blugi levis,armani,versace,mai stiu eu ce,si pe un altul imbracat modest,cu lucrurile fratelui mai mare etc.
Acum uniformele astea trebuie sa fie simple:tricouri, nu camasi, bluze nu jachete etc.

| venusdoom a răspuns:

Uniformele transforma elevii intr o turma de oameni pe care nu ii poti deosebi prea usor. da da da e decenta da totusi e groaznica