| AlexammX a întrebat:

Hey, buna. Am si eu o intrebare pentru o prietena. Ea este la profesionala si doreste sa se mute intr-un liceu, la zi. Exista vreo sansa sa se poata transfera? Trece clasa a 10 a. Desi, pe primul semestru a avut 8.49 iar pe al doilea 7.97, invata bine si poate. Numai ca, colectivul o trage foarte mult in jos. Si anturajele. Sunt numai anturaje foarte naspa. Si daca ar motiva ca o deranjeaza colectivul, credeti ca ar putea sa se transfere? Si sa dea diferentele acelea?

6 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Ea trebuie să se adreseze secretariatului scolii cât mai repede cu putință.
Dacă nu se poate transfera, atunci să renunțe la profesională și să intre la liceu. Dacă învață bine, ar fi rău să continue profesionala și să facă liceul la seral.

| Sekim a răspuns:

Sigur că există șansa de a se transfera. Sa verifice lista și ultima medie cu care s-a intrata diverse licee și profilele respective. Știi cum e, degeaba învață bine daca are o mentalitate proasta. Oamenii cu cap nu se lasă schimbați indiferent de anturaj. Daca vrea o schimbare și e dispusă să facă sacrificii, cu siguranță va reuși.

| yooshi a răspuns:

Cred ca poate sa se transfere dar trebuie sa repede un an.Sa mearga la secretariat sa intrebe.

| Zuzu1991 a răspuns:

Sigur, hai sa dam toti la profesionala si apoi sa ne mutam la liceu
nu mai avem nici un stresssss la examen si oricum ajungem la liceu
CHIAR CREZI?!?

| AlexammX explică (pentru Zuzu1991):

N-a dat ca a vrut. S-au gresit niste coduri.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru AlexammX):

Man, chestia nu e personala, la tine, e generalizata TOTAL
adica de ce ar mai da cineva (oricine) examen la, liceu daca poate da la profesionala si apoi transfera "usor" la, liceu