anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey buna! cine stie un remediu impotriva cearcanelor si a ochiilor umflati? dimineata ma trezesc cu ochii mici, umflati si cu niste cearcane groaznice; nu ma dau nici cu fond de ten sa le acopar; ma culc pe la 10, deci nu stiu daca e de la oboseala; Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună @Inception!
Nu ar strica să mergi să faci niște analize.
Iar ca remedii naturiste pentru cearcăne eu folosesc felii de castraveți (de la frigider) pe care le aplic pe pleoape și pe cearcăne timp de 15-20 minute. Când am mai mult timp pun in congelator doua lingurițe(ai citit bine) și le aplic pe cearcăne după ce întâi le-am acoperit cu niște comprese sterile. Dar astea sunt metode de înfrumusețare, este foarte important să mergi la medic pentru a afla cauzele cearcănelor și a ochilor umflați.
O zi cu zâmbet și fără cearcăne îți doresc!

2 răspunsuri:
| babylove a răspuns:

Pentru a inlatura oboseala ochilor, aplicati comprese alternative, calde si reci, care au un efect inviorator. Terminati intotdeauna cu cele reci, care, pe langa efectul inviorator, intaresc muschii oculari.
Ideale pentru ochii umflati sunt compresele cu ceai de tei. Aplicati astfel de comprese si mentineti-le timp de 15-20 de minute.
Si castravetele este eficient in tratarea cearcanelor. El este folosit inca din vechime in tratamentele cosmetice. Puteti taia feliute de castravete si sa le aplicati pe ochi.
Aplicarea feliilor de cartofi pe pleoape, timp de 10-15 minute. Va spalati apoi cu apa calduta.
Funda?

| maddddu a răspuns:

hee hee In fiecare dimineata cureti un cartofelhee hee iti aplici doua feliutse pe ochisori astepti 3-4 minute si iti vei reveni, la fel de bun este si castraveteletongue.(rece)!