| RyAngel a întrebat:

Hey! Buna! M-am hotarat sa merg la CN I. L.Caragiale (Ploiesti) la filo-simplu in clasa a 9-a. Cum e? Cei care au fost sau sunt imi ziceti si mie cum ati fost in prima zi? De exemplu se face deschidere dimineata si cum era, v-ati cautat clasa si dupa ce ati intrat in clase i-ati dus flori dirigintei (unii mi-au zis ca nu duc flori ca nu se mai dau la liceu, deci astept sa aflu de la cei care chiar au fost la I.L.C.) Si uniforma ati facut-o pe comanda? Si s-a purtat sau dupa vreo 3-4 saptamani nu mai venea nimeni cu ea?

3 răspunsuri:
| Obi a răspuns:

Eu am fost acolo si e foarte frumos iti recomand! Am inceput sa plang cand am plecat pentru ca a trebuit sa ma mut in Braila e asa de frumos acolo deci! Iar dimineata era liniste nu se imbranceau pe scari (nimeni nu s imbrancea pe scari) Ba nu trebuie sa duci flori pentru ca te respecti pe tine si arata ca o respecti si pe diriginta! si uniforma parca am facut-o pe coanda nu mai stiu! Da cam asa nu mai venea nimeni cu uniforma!
_ sper ca te-a ajutat raspunsul meu (desi stiu ca l-am dat prea tarziu)

| RyAngel explică (pentru Obi):

Multumesc frumos! La ce profil? Sunt tare speriata ca sunt singura care vrea sa intre acolo si nu am idee ce sa fac happy nu ma hotarasc intre filo simplu si filo engleza
Wow, chiar e o diferenta mare Braila - Ploiesti, cu cat timp in urma, daca nu te superi ca intreb happy?

| Obi a răspuns (pentru RyAngel):

2