| biencutza3 a întrebat:

Hey.buna, puteti va rog sa ma ajutati? Am de facut o intamplate emotionanta.trebuie sa aiba 20 de randuri.macar o idee cv...am nevoie urgenta. Funda:X
Chiar nu stiu despre ce sa scriu:-

Răspuns Câştigător
| nomoretears1111 a răspuns:

Buna! Poti sa scrii despre cum, dupa multi ani, ai reintalnit o prietena buna. Nu mai tineai legatura cu ea pentru ca erati certate iar acum aveti ocazia sa lamuriti situatia si sa vedeti ce s-a intamplat, care au fost neintelegerile. Sau poti sa mai scrii despre ultima zi la scoala a profesorului tau preferat: acesta se pensioneaza si colectivul clasei pune la cale o petrecere de ramas-bun, in care fiecare rosteste un discurs scurt, de multumire, adresat profesorului.

3 răspunsuri:
| Neurofunk a răspuns:

Scrie despre primul tau sarut.

| IonutzCoolMan a răspuns:

Pai ar fi despre o fata caruia ii placea de un baiat dar el nu avea aceleasi sentimente pana intr-o seara cand o vede plangand la un pod si o intreaba de ce plange si de aici te gandesti tu! Mult noroc!

| Camyko a răspuns:

Era o poveste frumoasa despre o fata oarba care era indragostita de un baiat desi nu stia cum arata iar intr-o zi baiatul a intrebat-o daca vrea sa se casatoreasca cu el iar ea a zis ca nu poate pentru ca nu vede iar dupa o saptamana se gaseste un donator pentru ea si cand iese din spital baiatul o astepta si atunci ea vede ca el e orb se intoarce si isi spune in gand nu ma pot casatorii cu el deoarece este orb si incearca sa fuga iar baiatul striga " Sa ai grija de ochii mei " e super frumoasa povestea bine o mai dezvolti tu... sper ca te-am ajutat :*