După acest text pe care ni l-ai pre zentat tu aici, este exclus că poți a vea pretenția de 7 - 8 la limba română.
Acesta este un text de nota 2.
Nu știi deloc să concepi și să scrii în limba română.
Iar la „mate", dacă spui că faci me ditații de vreo 3 ani, se cheamă că sînteți amîndoi la fel de slabi - și me ditatorul și elevul. Este exclus ca după 3 ani de zile acel meditator să nu priceapă ce anume vrea și cum predă profesoara ta ( deși în mod normal, dacă ai carte, nici nu ai nevoie de profesor) și să nu priceapă ce fel de elev meditează.
Acel al tău meditator nu face altceva decît să ia banii de la părinții tăi iar nu să te ajute să progresezi la a cest obiect.
Iar despre elev... fără comentarii!
Zau? nu stiu romana? am fost la olimpiada la romana, am trecut foarte departe, si am fost si in concursuri internationale, in care au participat copii din toata lumea, tu te uiti cum ai scris? vi tu si-mi tii mie morala doar pentru ca am gresit un cuvant? ''sînteți'' nu 'sunteti''? '' me ditatorul'' dezlegat? am media la mate 8 nu-i problema, doar ca ma pierd in teste, mi-a iesit media generala 9.80 sunt praf draga? eu zic sa inveti romana tu, ca deageaba te dai destept/a
Iartă-mă că nu pot fi de acord cu tine. Toate textele cu care te-ai prezentat aici sînt o rușine pentru limba română.
În cele trei texte ai reușit realiza cel puțin 30 - 40 de greșeli.
Dacă tu nu ești conștientă de acest lucru nu am ce să-ți fac.
Dacă tu ai ajuns în faze superioare la olimpiada de limba română eu ar trebui să fiu Papa de la Roma.
Tu ești exemplul tipic al faptului că astăzi în România prostia a ajuns la rang de virtute.
Hai, pa!
Sînt? spune greselile =]] dar mai intai invata sa tastezi corect nu se scrie sînt ci ''sunt''
Domnișoară, acum 60 de ani, cînd eu am învățat să scriu românește, se scria „sînt".
Avînd în vedere că eu am învățat într-o facultate să-i învăț pe alții ca matale cum se scrie și se vorbește corect românește, consider că noua ortografie nu este corectă și de aceea nu am de gînd să aprob și să mă supun acestei reguli.
Dacă matale ai mai citi alte ziare sau cărți, ai vedea că sînt destule alte edituri sau publicații care nu au aderat la acest „sunt" și la regula cu „â" din „a".
Dacă matale reușești să-mi demonstrezi cum se pronunță „ â" altfel decît „î", eu sînt dispus să-ți dau toată pensia mea pe UN AN de zile.
În altă ordine de idei, sînt, cred, destul de sănătos la cap ca să nu mă apuc acum să-ți scriu cam ce anume ai scris greșit (aproximativ 30 de greșeli) în cele două texte cu care ai venit în paginile acestui site( inclusiv în relația cu mine).
Așa că, dacă matale nu ești în măsură să ți le depistezi( dovadă certă a faptului că nu cunoști limba română) eu mă opresc din această inutilă polemică.
Poate că într-o zi se va mai găsi cineva care să-ți spună același lucru.
Să fii sănătoasă!
Eu scriu asa cum se scrie astazi si cum se cere, daca ma prezint cu astfel de cuvinte de pe vremea lu' Ceausescu la un examen iau 3 din prima, pentru greseli
Domnișoară Mădălina, matale nu ai nimic în tărtăcuța ai ce-ți ține loc de cap.
Eu nu m-am legat de „sunt" și „sînt".
Acestea pot fi scrise așa cum vrea fiecare.
Dar pentru restul greșelilor din textele matale nu ai nicio scuză și pentru acestea ai un 3 asigurat încă din start.
Văd că persiști în prostia matale.
Faci parte din categoria acelor oameni care „ nu știu că nu știu" și pe care nu-i poate îndrepta nicio povață binevoitoare.
Cu bani nu poti intra decat la liceele private deoarece la liceele de stat repartizarea elevilor care au dat examenul de admitere se face computerizat. Deci nu ai unde sa dai bani ca sa intri daca tu ai fost repartizat la un alt liceu. ^^
Ce licee private pot gasi in Bucuresti... app am mai auzit de aia ca poti intra pe locurile de romi... stii cumva cat costa sa imi acorde ala ca-s rom(desii nu sunt) si cam ce preturi au liceele private Funda.
Citisem mai multe articole pe net fiindca am cautat si eu liceu privat. :-?
In Capitala, scolile private au si cele mai mari taxe din tara. Astfel, parintii platesc de la 5.000 si pana la aproape 19.000 de euro, bani care motiveaza si profesorii. La o scoala privata, un profesor se ocupa de 10 - 15 elevi, avand un salariu de la 2.500 de lei.
Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, unul dintre liceele private de top, taxează ciclul gimnazial (clasele 5-8) cu 2.350 de euro pe an, iar ciclul liceal (clasele 9-12) cu 3.250 de euro pe an. Complexul educaţional Lauder-Reut îşi oferă serviciile educaţionale contra 500 de euro/lună la grădiniţă, 550 euro/lună la şcoala primară, 600 euro/lună la gimnaziu şi 650 euro/lună la liceu. Liceul Hyparion din Bucureşti are o ofertă mai ieftină, de 2.500 de lei pe an pentru învăţământul de zi şi de 1.700 de lei pe an pentru seral sau frecvenţă redusă. The International School of Bucharest, a Fundaţiei „Lumina", cere 5.450 de euro anual pentru grădiniţă şi ajunge până la 8.950 de euro/an la ciclul liceal. [ asta e un articol din 2010 dar sunt sigura ca nu s-au schimbat multe]
Si in Bucuresti sunt foarte scumpe liceele :-? Uite o lista cu ce am gasit eu:
http://www.liceulphoenix.ro/
http://www.scoalacronos.ro/
http://www.scoalaeuropeana.ro/
Cam atatea am gasit si despre faza cu locurile de rromi nu stiu :-? Bafta! ^^
Sjhxjcks întreabă: