Cred ca ar trebui sa existe ceva informatii pe la secretariatele scolii sau poti sa incerci pe edu.ro
Pai note forte bune nota la purtare 10 si scoala ta sa aiba parteneriat cu ceva scoala straina
Existenta unor informatii suplimentare .....Note bune ...Studierea mai multor limbi mai ales Engleza
Din cate stiam, trebuia sa ai media din facultate primul an (din al dolea se poate aplica) peste 8 si cunostinte de engleza destul de decente, intrucat dai un examen la engleza si ti se va pune nivelul (B1, B2 etc). Sper sa nu ma insel, cel mai bine e sa intrebi la secretariat si/sau chiar sa-ti intrebi profesorul/profesoara de engleza intrucat ar trebui sa stie. Noroc!
Trebuie sa stii destul de bine engleza si scoala ta sa participe la acest program
Simplu.singura si unica conditie ramane sa, ai relatii la primarie stat etc.asta ca fapt divers,ca daca o lu-am dupa normele edu si EU,ai putea merge linistita oriunde,unele dintre conditii sunt : cazierul, note bune spre foarte bune, si o recomandare din partea asociatiei unde esti tu, lasand la o parte analize medicale, ca sa nu transporti vreo boala sau etc.sunt mult mai multe eu ti-am enumerat cateva
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă: