Nu cred ca este normal fiindca acel copil va ramane cu teama si va fi traumatizat din cauza parintilor care au probleme cu furia. Acel copil sa fi sigura ca nu mai poate fi unul normal. Ar trebuii sa mearga la pshiolog sa faca cateva ore acolo pentru asi revenii
Violenta nu este normala nicaieri, poate doar in razboi (desi nici acesta nu este ceva normal), cu atat mai putin in familie, unde ar trebui sa fie armonie.
Cei care practica violenta fizica ori verbala nu sunt tocmai normali si cu violenta, de obicei, nu rezolvi mare lucru.
De altfel o parte din actele de violenta constituie contraventii sau infractiuni si se pedepsec de legea contraventionala si penala.
S-auzim numai de bine!
Întradevăr acest lucru este des întâlnit. Ce spui de mama ta e normal, adică toţi dintre noi am primit câte o palmă când eram mici copii, dar de aici să nu se exagereze să se ajungă la adevărata violenţă. Consider că oameni care fac aşa ceva nu au minte, poţi să explici unui om dacă vrei să înţeleagă ceva şi sunt sigură că are rezultate mai mari decât o bătaie.
Cu violenta nu se rezolva nimic...doar bagi frica in copil si acesta nu mai face pentru ca stie ca va primii iar bataie
totul trebuie rezolvat cu vorba buna si poate prin cateva pedepse, dar nu prin bataie.
Domnisoara daca nu poti face un om din vorbe sa isi dea seama ca a gresit si nu ar mai trebui sa faca ai o problema daca il mai palmuiesti exista riscu sa faca din nou la fel doar asa " de-al dracu"
Nu e ceva normal! in plus un copil nu s invata cu bataie sau sa iti stie d frika...cu toate ca s zice ca bataia e rupta din rai, eu cred mai d graba ca e rupta din iad! si eu mai primesc din cand in cand cate o palma...
Sjhxjcks întreabă: