Mi-ar placea sa fie un loc primitor, oamenii sa fie politicosi. Sa avem mult spatii verzi, sa nu existe blocuri prea inalte. De asemenea sa fie foarte curat, cred ca noi toti stim cum arata colturile acelea parasite si intunecate...
Nu vreau sa par rasista, dar as vrea sa scap de romi, de oameni fara casa si cersetori, te pandesc peste tot si nu sunt chiar inofensivi.
Oricat de mutl asi incerca sa schimb, nu as reusi... cel putin asta cred acum.
As vrea sa fie exact asa cum ar putea fi daca i s-ar folosi inteligent potentialul! As schimba(dac-as fi Dumnezeu!) conducatorii si mentalitatile acestui neam(interesat de capra vecinului,aplecat catre hotie,"educat" de Miorita, de "capul plecat sabia nu-l taie", de "istoria rescrisa" a eroilor sanctificati, care dupa fiecare batalie "cistigata" in fata paginilor trimiteau carele cu COPII si galbeni la Inalta Poarta, etc)
Probabil as vrea multe sa schimb la tara mea, dar nu stiu daca asta va fi posibil. As vrea sa nu mai fie atatea gunoaie pe jos, as vrea ca oameni sa recicleze, as vrea sa nu mai fie taiate in exces padurile si sa avem mai multe spatii verzi, as vrea ca sa avem conducatori care sa se gandeasca si la celelante persoane nu numai la ei. Tot ce am zis probabil va ramane mult timp deacum inainte "as vrea" si nu se va schimba nimic, deoarece foarte putini oameni gandesc asa.
Tara mea ar trebui sa aiba un presedinte capabil s-o conduca, oameni care sa se inteleaga, sa exite egalitate pentru toti, sa nu fie discriminari... cam asa ar arata
Nu stiu daca ai auzit vreodata in viata ta de John Ronald Reuel Tolkien, dar daca nu, auzi acum. El este cel care a scris Stapanul Inelelor, dar nu a facut numai atat. A creat o lume. Este foarte adevarat, numai pe hartie, dat totusi a creat-o. E foarte greu sa-ti explic cum este lumea asta de care-ti zic, dar poti cauta Tolkien pe Google. Nu e o lume perfecta, dar mie imi place. Si chiar as vrea sa fie si tara noastra asa, ba chiar lumea noastra. Chiar daca nici acolo nu e totul roz daca ma-ntelegi...
Bafta