| StopCardiak a întrebat:

Hey dati-mi o metoda de invatat mai usor!

Răspuns Câştigător
| DrAgOs3D a răspuns:

Transcrie lectia din caiet pe o foaie si apoi citeste cu voce tare de 5 ori.o vei memora garantatwinking.PS daca lectia e grea citesteo de mai multe ori... Funda?big grin

4 răspunsuri:
| NacRonDX a răspuns:

In timp ce inveti si citesti lectia sa ai langa tine ceva amuzant care sa iti aminteasca ce faceai si o sa retii lucruri mai usor dar e bine sa o si scrii cum a zis DrAgOs3D.

| iiKiduuu a răspuns:

Pai iti scoti pe un caiet la ce ai tu de invatat, da nu tot.doar ce este important,de care ai nevoie.
Citesti de mai multe ori pana intelegi, dar vezi sa nu existe in camera ceva care sa te distraga...
Te concentrezi si citesti incet, fara graba ca sa intelegi.
Iar daca dai vreun test.pastreaza caietu ala pe care ai scris sa inveti...merge la copiatlaughing
Bafta!

| AdrixNattyXoXoX a răspuns:

E bine ca atunci cand inveti sa fie de dimineata, spre rasarit... ajuta creierul la concentrare si totusi la relaxare. E bine ca in camera sa ai un geam deschis, ca sa fie aer proaspat si. arunci cand inveti asociaza o materie cu un parfum. Merge big grin crede-ma am incercat si eu

| bagdanel00 a răspuns:

Eu am incercat asa am facut ce-mi place jmie stii si intimpul ala eu invatam eu asa fac si ma descurc