| SkyCracker a întrebat:

Hey! De curand m-am hotarat sa ma axez pe domeniul de jurnalism, vizand mai exact postul de redactor. Pentru asta, i-am cerut sprijinul profesorului meu de romana, si mi-a propus sa ii scriu cateva articole bazandu-se in general pe opiniile mele personale in legatura cu un anumit subiect. Problema e ca nu gasesc niciun subiect destul de convenabil, care sa ma intereseze si pe mine, dar si pe el. Vreau sa ma bazez in special pe subiecte pe plan social-cotidian, gen violenta verbala, dar si fizica in spatiile publice. (un articol pe care dealtfel, l-am si facut)

Asa ca...rugamintea mea este sa imi dati vreo idee (sau mai multe) despre un oarecare articol, de care probabil ati fi si voi interesati. Multumesc!

1 răspuns:
| fataperfecta a răspuns:

Poti sa scrii despre activitatile petrecute in scoala dai un titlu cat mai interesant. sau sa mergi la toate clasele si sai intrebi care a fost cea mai amuzanta ora fara sport. dar si un articol cu bancucuri cat mai amuzant uite un titlu haos la teza la matematica si sa scrii k au fost note mici sau ceva de genu sper ca te-am ajutat