O simpla intrebare la telefon nu inseamna o obligatie, dar este bine sa intrebi si conditiile in care se fac aceste ore de recapitulare : aici ma refer in primul rand la conditiile financiare. Personal nu cred ca veti face mare branza in numai doua saptamani, dar, pentru o impresie buna, merita sa mergi.
Nu incerca sa o suni. Crezi ca n-are altceva mai bun de facut decat sa-si piarda timpu' pe degeaba. Poate s-a referit ca face meditatii contra-cost.
Chiard daca nu a specificat nimic de bani, mi se pare normal sa fie contra-cost.
Daca profesoara v-a spus asta inseamna ca si ea isi doreste sa te ajute deci n-ai cum sa faci o obligatie din asta
Buna ziua.
Sunteti Doamna profesoara...(si-i rostesti numele)?
Numele meu este... (si-ti spui numele complet), sunt eleva dumneavoastra din clasa a VIII-a (si spui litera clasei).
Imi puteti acorda, va rog, cateva minute?
Sa presupunem ca dumneaei iti va raspunde afirmativ.
Atunci intri in miezul discutiei:
La sfarsitul clasei a VII-a, daca am inteles eu bine, ne-ati spus ca e posibil sa facem cateva ore de recapitulare inaintea inceperii scolii. Mai este de actualitate propunerea dvs?
Daca raspunde da, atunci intrebi: Ati putea sa-mi spuneti in ce zi, la ce ora si in locatie este prima lectie?
Discutia continua cu informatiile punctuale.
"Va multumesc pentru timpul acordat si imi cer scuze daca v-am deranjat. " va fi formula ta de incheiere (si fireste Buna ziua).
Si nu inchizi tu telefonul prima. Astepti pana auzi tonul.
Sper ca ti-am fost de folos!
Curiosul999 întreabă: