Nu conteaza forma de invatamant(cursuri de zi, seral, frecventa redusa)!--- vei primi indemnizatia daca vei respecta termenul de depunere a dosarului, respectiv de 60 de zile calendaristice de la data incheierii cursurilor liceale.
La munca cu trantorii; banii de somaj se optin din plusvaloarea realizata de angaati!
Asta-i scopul, jnainte de somaj, am inteles ca te trimit ei la niste interviuri.
Nu stiu ce parere ai tu, dar dupa 12 ani de scoala nu strica sa stai in somaj cateva luni. O sa aiba timp toata viata sa lucreze.
Nu zic sa stea pe somaj mereu, dar cateva luni nu strica, pana isi da si el seama ce vrea sa faca in viata
Pe banii mei, ai lui, sau ai nu stiu cui!? banii se castiga prin munca; nu se fura precum fac politicienii, excrocii, talharii, proxenetii
Ziceam doar. Dupa 12 ani de scoala sa stai 1-2-3 luni acasa si sa primesti vreo 400 lei e ok. Si nu cred ca-ti ia tie direct din buzunar, mai degraba te fura politicienii.
Tu si cei ca tine ne furati; acceptand plati precum prostituatele!
Cei ca mine? De unde ma cunosti tu ca sa ma poti judeca? Vad ca n-ai reusit sa scapi de prostie si de comunism, asa ca n-are rost sa mai continui aceasta conversatie (sau ce-o fi ea). Atat iti mai zic, statul te fura mai mult decat un adolescent care a terminat scoala si vrea si el sa se relaxeze cateva luni pana sa inceapa munca adevarata.
Ai tupeul si impertinentacaracteristica indivizilor care doar i politica se pot evidentia! imi este fraeta de asemenea specmene
mara_9541 întreabă: