| gabrielasiatat a întrebat:

Hey eu anul acesta intu in clasa a 8-a! cei care ati trecut prin clasa a 8-a pe voi profesorii nu v-au obosit din cauza examenului? nu v-a dat mai multe carti de citit si cam cate simulari ati dat?

Răspuns Câştigător
| mira26 a răspuns:

Asa am patit toti! Cred ca acest comportament impulsiv al profesorilor fata de elevii de clasa a8-a se datoreaza faptului ca dupa acel ultim an elevii ii vor reprezenta pe ei la liceu, in mod pozitiv daca sunt bine pregatiti sau in mod negativ.Pe langa toate indatoririle pe care le-ai enumerat, cand eu am fost in clasa a8-a profesorii ne mai si stresau spunandu-ne ce nu stim nimic, ca nu o sa realizam nimic in viata si ca la liceu vom fi ultimii din clasa.Sa tii cont de toate astea si te sfatuiesc sa nu ii bagi in seama pe profesori cand iti spun ce poti sau ce nu poti sa faci, caci si o insulta din partea lor te poate demoraliza sau chiar marca pentru tot restul vietii.Ai grija de tine!

9 răspunsuri:
| mmary a răspuns:

A fost acum cativa ani...dar din cate imi amintesc din contra, este cel mai lejer an daca pot spune asa pentru ca toti ceilalti profesori vor fi mai indulgenti va vor ajuta sa va mariti mediile si vor fi mult mai ingaduitori cu voi. La romana si matematica in schimb veti avea ceva de munca dar o fac pentru binele vostru. Simulari nu mai stiu cate am dat dar cred ca e in functie de profesor. Incearca sa te pregatesti cat mai bine sa fii mandra de tine ca ajungi la un liceu pe care ti-l doresti pentru ca perioada aceea este destul de grea din punct de vedere psihic. Numai bine si mult succes! happy

| Gorath a răspuns:

O să fie mai uşor decât de aştepţi. Dacă eşti isteţ o să prinzi din clasă, materia o să îţi fie înţeleasă şi o să te poţi concentra pe recapitularea materiei pentru examen, la care, oricât de bătut în cap ar fi cineva, ar putea scoate o notă decentă peste 7.Nu mai zic de cei care învaţă şi se pregătesc constant, cu siguranţă o să ia o notă peste 9.

| Gorath a răspuns:

N-am înţeles mai nimic din ce ai zis. Poţi, te rog, să reformulezi în limba română? Te exprimi ca un copil de clasa a 3-a, nu foloseşti puncte, virgule, nimic şi te plângi că profesorii sunt foarte duri.

| CryChristiAN a răspuns:

Noi am dat 1 simulare si profesorii doar mai adauga 2 ore ca pregatire in plus (la mate si romana cate 1 ora). Profesorii nu va streseaza foarte mult, ba din contra ca va ajuta. Nu o sa va mai dea mult de invatat, decat la matematica si romana si ca sa spun asa noi cu profesorii deja ne-am imprietenit foarte mult fata de alti anibig grin ( vorbim si pe facebook...). Fundita?big grin

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Am dat una la romana si una la mate.profesorii mei au fost foarte tari, ne preda tot ce era de examen, ne explica pana intelegeam toti. traieste clipa..nicciodata nu vei mai fi a 8a, de citit nu iti va da..decat scrisoara pierduta si baltagu[pentru examen, argumentare].pe mine m-au obosit.dar mi-au deschis ochii. examenul asta tine de viitorul tau.ai grija.si succes. astea au fost cuvinte spuse de o fata care a dat anul trecut examen, a luat nota mare si a intrat la liceul si profilul dorit.sa auzim de note bune :*

| Loka a răspuns:

Pe mine m-a cam obosit profa, oricum sa stii ca a meritat tot stresul.Nu mai stiu exact daca ne-a dat carti de citit, iar simulari nu foarte multe! Bafta la examen!

| KapshunikaViorika1994 a răspuns:

Eu am studiat in Italia si inca de la inceput profesorii m-au obosit cu chestiile astea, de genul ca trebuie sa invatam, etc. imi amintesc ca nu-mi dadusera prea multe carti de citit, ne dadeau foarte multe "documente", de exemplu despre cel de-al doilea razboi mondial, despre conditia femeii in lume, despre viteza luminii. adica chestiile astea ce privesc cultura generala. trebuia sa le invatam si sa pregatim un mic dosar, dupa ce la examenul oral trebuia sa alegem un "document" dintre documentele astea si sa vorbim despre asta. nu stiu daca ti-am fost de foloswinking

| meowlis a răspuns:

Nu. Profesorii o sa se bazeze mai mult pe subiectele de examen, atat la romana, cat si la matematica. O sa faceti multe exercitii, la ambele materii, dar la lb. romana o sa aveti de invatat anumite argumentari. Depinde ce este in programa. O sa fie usor. Bafta>big grin

| Diiiaaana a răspuns:

Nu cred ca vei primi carti de citi (eu nu am primit deloc big grin ), veti face multe exercitii, iar in legatura cu simularile eu am dat din fiecare 2... dar asta depinde de profesor\profesoara. Bafta! big grin

Întrebări similare