Buna,
Se refera la faptul ca in viata, toate lucrurile care ne plac au un caracter relativ daunator. Iti dau un exemplu personal. Uite, eu de exemplu ador bezelele. Dar in acelasi timp sunt constienta ca nu sunt bune pentru sanatate si organism.
Sau alt exemplu... unor oameni le place sa faca grafitti pe pereti, insa acest lucru este ilegal. Te-ai prins cum sta treaba?
De fapt, Murphy n-are nicio legatura cu citatul asta. Citatul ii apartine lui Mark Twain.
Iar cat priveste explicatia, sa fim seriosi! E atat de clar exprimat, incat, doar un analfabet ar avea nevoie, nu de explicatii, ci de lectura cuiva.
Se refera la micile placeri. Spre exemplu daca ti-ar face placere ca iti strangi de gat seful sau sa faci orice altceva care iti va face placere e ilegal. Imoral-minciuni sau altceva, iar micile placeri culinare dupa care salivam toti, ingrasa nu e mare lucru :*
Murphy nu cred ca are dreptate el spune aici ca lucrurile bune (frumoase) sunt ilegale, imorale sau ingrasa.Parerea mea este ca sunt multe lucruri bune si care nu sunt ilegale imorale si sa ingrasa depinde la ce fel de lucruri bune se gandea el"droguri, etnobotanice". Poate doar daca zicea "Mancarurile bune ingrasa"ii dadeam dreptate dar asa nu.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Adeniy întreabă: