anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey happy intrebare : imi indrept parul cu placa destul de des, dar nu in fiecare zi. si am observat ca s-a cam deteriorat si arata cam rau sad. dar nici la placa nu renunt pentru ca imi sta parul extrem de prost sad; ce ar trebui sa folosesc ca parul meu sa fie sanatos si frumos?

Răspuns Câştigător
| Sandraa_4560 a răspuns:

Placa distruge parul stiu din proprie experienta.Ma faceam foarte des cam in fiecare zi si uneori de doua ori pe zi si se facuse oribil imi cadea foarte mult si a trebuit sa ma tund ca sa se regenereze.Eu am folosit fel de fel de produse pentru placa si nimic n-a dat roade tot mi-l ardea, bine poate si din cauza faptului ca ma faceam zi de zi. dar daca ai renunta la placa sau zic eu sa te faci mai rar si sa folosesti niste produse pentru placa nu ti s-ar mai arde. dar mai bine eu zic sa renunti definitiv la placa ca o sa ti-l distrugi si mai bine incearca produse pentru par drept pentru ca exista happy

4 răspunsuri:
| Butterfly928 a răspuns:

Sa nu mai folosesti placa :-p dar uite aici niste sfaturi :
http://www.eva.ro/......-1241.html

| Bogdanst a răspuns:

Dupa parerea mea ia-ti o placa ceramica,daca nu poti sta fara ea, si sa iti cumperi shampon cu vitamine pentru par. Dupa parerea mea du-te la un stilist cat de cat profesionist, si ii spui cum doresti sa te tunzi si iti va face o tunsoare incat in asa fel sa-ti fie in avantaj parul cret incat sa nu mai fi nevoita sa il indrepti cu placa.

| flacarea20 a răspuns:

Am aceeasi problema, spalal cu balsam! si foloseste sampon pentru parul drept si balsam este unul la nivea si incearca sa te usuci cu feonul va da acealsi rezultat ca placa poate chiar mai bine, AM INCERCAT ASTA PE PARUL MEU si acum imi place mai mult feonul decat placa si fileazal doar la varfuri va sta mult mai drept :* cred ca este cel mai bun sfat!

| Denise7 a răspuns:

Si eu mil intind foarte dessad.
si si mie mi ros :-s
si nu stiu ce sa faccrying
nu pot renunta la placa straight face.