Despre o întâmplare petrecuta intr o activitate de lectură
Mi se pare vag și neclar enunțul lor. Ce e aia petrecută în aia?
Mi se pare că ei sunt cam nemernici când formulează așa vag.
Sunt curios ce punctaj îți dă. Să mă ții la curent.
Tu ai citit cerința?
" Redacteaza o naratiune de 150-300 de cuvinte, in care sa prezinti o intamplare petrecuta acasa sau la scoala, in timpul unei activitati de lectura."
Iar tu afirmi:
"eu am interpretat subiectele altfel scriind despre o întâmplare petrecuta in timp ce citeam. voi primi vreun punctaj? "
Cum adică ai interpretat "altfel"? Ei ti-au cerut cumva altceva?
Pai si cand citesc este o activitate de lectură....si am scris o intamplare în timp ce citeam
Si eu exact la fel ...in fond si cititul este o activitate de lectură...ca doar nu stau degeaba cand citesc... sper sa primesc macar 6 puncte din 12 pentru ca am respectat timpul, spatiul, am băgat expresivitate
In enunț scria sa povestim o întâmplare petrecută într-o oră de lectură, acasă sau la școală, deci eu cred că nu ar avea de ce să scadă că până la urmă cititul e o activitate dintr-o oră de lectură.
Și eu am aceeași întrebare. Am facut o întâmplare în timp ce citeam, am zis acolo că m-am pus în pielea personajului etc.
Și eu sper să îmi puncteze.
Si eu exact la fel ...in fond si cititul este o activitate de lectură...ca doar nu stau degeaba cand citesc. sper sa primesc macar 6 puncte din 12 pentru ca am respectat timpul, spatiul, am băgat expresivitate
Tu ce varsta ai Denisa ca daca esti nascuta in 1979 ai terminat demult scoala, sau anul nasterii e fals? 1979
La subiectul de anul trecut se spune ca se scad 2 puncte pentru nerespectarea cerintei si 1 pentru respectarea partiala, deci nu cred ca ai pierdut multe puncte