Eu am invatat 200 de pagini in 2 zile.
Repeti de 3 toate paginile cu pauza de 1 ora intre ele. Apoi incerci sa faci scheme, inveti schematic.
Eu le repetam de cel putin 6 ori si le stiam aproape la perfectie.
Sa nu neglijezi somnul, cel putin 7 ore de somn pe noapte.
Poți, dacă vrei cu adevărat. Te ambiționezi și te concentrezi asupra studiului. Festina lente!
Sunt niste smecherii legate de memorie...EU nu as putea deoare iti trebuie antrenament si exercitii inainte.
Sigur, personal prefer să las să se adune ceva materie și să învăț odată la câteva săptămâni decât să învăț lecție de lecție. Citești de 2-3 ori și ar trebui să rămâi în cap măcar cu o schemă; îți subliniez datele mai importante și treci iar peste ele până te asiguri că ai memorat tot.
Nui adevarat scrii pe net subiectul sa zicem ca este hary poter cartea decat sa citesti vezi filmul funda amu
ăăămmmm. nu poti sa inveti. doar daca citesti rezumatul sau ceva dar ai putea citi acele pagini si fii foarte atenta si concentrata cand faci asta. o sa iti ramana in cap :*
Despre ce film vorbiți măi, că eu tot nu pot pricepe. Fata vrea să învețe, nu să parcurgă cu privirea niște rânduri și să rețină doar ideea.
Gândește-te, dacă fata e studentă la facultatea de drept și trebuie să învețe Constituţia României? Ce film îi propui? Ori, dacă e studentă la jurnalism și trebuie să învețe despre tipologia reportajului, ori despre tehnicile de redactare, ce film îi recomanzi?
NoNameW întreabă:
Tanase_George__sdGZ întreabă: