| BubleBluexD a întrebat:

Hey...:-s Sunt in prag de corijenta la romana si mate crying Am luat 5 in teza la mate X_x Ajutati-ma adica nu stiu ce sa fac ma straduiesc si nu reusesc sad deci cine ar vrea sa-mi dea niste sfaturi ca sa invat mai bine sau cine ma poate ajuta cu matematice p mess >:" [Cine vrea lasati ID] happy Funda happy va pup :**:*wave

9 răspunsuri:
| Natashha a răspuns:

Poate sunt profi de aia care vor sa faci meditatii la ei ca nu te scot din 5. spune-le ca vrei sa mergi la "pregatire " la ei si vezi tu ca media iti va ajunge pe putin 7 in 2 saptamani...asa am si eu un prof de engleza, cat de bun ai fi, daca nu faci meditatii la el nu-ti da mai mult de 3 sau 4 in lucrari[punctajul incepand de la 0, si daca nu pui un "s" sau "the" sau nu stiu ce iti taie toata propozitia].un coleg i-a dat foaia alba-goala, si a completat-o la el la meditatii si a luat 8 ...deci na

| Cookie21 a răspuns:

Nimeni nu poate sa ramana corigent.deci,eu cred ca este vina profesorului pentru ca nu ti-a acordat mai multa atentie, si sa va explice mai mult. Poate in 2 saptamani iti indrepti media.macar un 7.nu stiu, roaga-i pe parinti sa te ajute, sau i-a meditatii de la un profesor bun! Un vot? Sau funda?

| ÎngerCretin a răspuns:

Pune mana pe care baiete.

| BubleBluexD explică (pentru ÎngerCretin):

Hai sa-ti zic un secret;] sunt fatahee hee -_-"

| ÎngerCretin a răspuns:

Dupa cum grafica ta de a scrie se vede ce bine inveti.Lasa chestiile astea cu by3, si cu nu stiu mai ce cuvinte.Iti recomand sa te duci la pregatire si sa le zici profesorilor k te vor scoate in evidenta si parerea lor sigur va fi una buna.Zi-mi din ce judet esti, poate te ajut eu.

| BubleBluexD explică (pentru ÎngerCretin):

Sincer acum... nu vreau pregatire;] rolling eyes Sti ma tin in note bune cat timp fac meditatie si apoi iar note micioh go on stai calm mi s`a intamplatwinking

| ÎngerCretin a răspuns:

Tu esti genul de fata pe las' pe maine. Indiferent daca iti place sau nu, chestia asta iti va folosi. Pana la urma, tot vei fi nevoita sa il faciwinking.
Alege dintre:
Corijenta
Pregatire
Eu merg la pregatire si nu e chiar asa rau.

| greatLOL a răspuns:

Prietene,tu crezi ca profesorii sunt rai,cei care au vorbit mai jos in legatura cu meditatiile,majoritatea au mancat **** pe felie. Daca inveti iei note bune, daca nu, nu.Profesorii,indiferent de cat de rai or fi ei,asa e stilul lor,nu iti pun nota mai mica degeaba, ori te-ai comportat urat la ore, ori esti prost si pui intrebari pe TPU

| BubleBluexD explică (pentru greatLOL):

rolling eyes U ori esti prost ori esti prost uneori si profii sunt de vina;] Nu isi dau prea mult interes rolling eyes Spre ex : aia de info abia scoate 2-->3 copii la tabla;] Poate u esti genu de copil care invata sau face meditatie in prostie si se crede desteptu` lu` pl* oh go on Hai by3 wave;]