| Ciufuliciii a întrebat:

Hey! Stiti acele filmulete de pe youtube cu demascarea industriei muzicale? Daca da, spuneti-mi daca voi chiar credeti ca exista "illuminati" iar daca nu, vizualizati si spuneti-mi o parere.Eu una cred 50% dar cred ca 50% e fictiune.happy

4 răspunsuri:
| Ciufuliciii explică:

@Silv3r De ce ar face-o? De ce s-ar demasca singuri? De ce ne-ar indemna sa ascultam mai putin m, uzica asta pe care o arata ei in video-uri... Poate fi si o pura coincidenta, dar nu numai!winking

| mada1 a răspuns:

Salut.am vazut si eu filmul.si cred ca e adevarat.eu cred in proportii de 90 la suta da si 10 la suta nu. partea cu michael jackson mi se pare ciudata.cum explica ei videoclipul ...nu spun ca nu cred aceea parte.dar inca ma gandesc la asta.despre eminem sunt sonvins ca si-a vandut sufletul.pentru ca i-am ascultat absolut toate melodiile.iar textele sunt.wow laughing nu vad dc un rapper ar canta despre asemenea chestii.decat daca.s-a vandut.cred si partea cu iluminatii si masonii.

ciufulicii.as vrea sa te contrazic.ei nu se demasca singuri. oricum semnele care sunt facute in videoclipuri /concerte sunt clare.nu aveau ce mai demasca.iar eu unul nu cred ca celor care sunt mentionati in acel film le-a scazut popularitatea.ba chiar le-o creste.pentru ca te face curios. vrei sa auzi mai multe melodii.sa vezi mai multe vidoeclipuri.ca poate poate gasesti ceva semne.

| arsen a răspuns:

Tot ce ai vazut in acele filmulete este adevarat in proportii de 90%

| Silv3r a răspuns:

Am vazut toate 11 partile ( nu stiu daca ai vazut ultima parte ) si illuminati exista. dar eu cred ca filmuletele astea au fost facute chiar de ei sa ne sperie. dace esti putin atenta in film spune ca 11 si 111 sunt numere ale diavolului si ca ei sunt foarte atenti la numerologie. deci. sunt 11 parti. si unele filmuletelor sunt puse pe data de 1 noiembrie 2010. 1-11(numarul lunii noiembrie) iese 111. si numarul lunii simple este 11. happy