Buna Madytzzza!
Eu iti recomand ce am citit pana acum(am 14 ani)
Colectia mea preferata no 1 este:
Amurg
Pur si simplu m-am indragostit de cartile din seria asta.Filmele au fost cam slabute, dar cartiile au fost extraordinare.
Dupa aceea no 2(tot o serie de carti):
Harry Potter
Ultimul volul m-a lasat cu gura cascata! O serie superba, JK e geniala!
Jurnalele unui vampir
Cronicile din Narnia
Amy pleaca in luna de miere
Sa incercam si ceva romanesc:
Ciresarii(toate volumele)
Morometii
Baltagul
Florin scrie un roman
etc
Eu ti-am recomandat ce ne-a recomandat si profesoara de romana sa citim.
Daca vrei mai multe de citit ai un link mai jos:
http://www.lucman.ro/librarie-virtuala/carte-pentru-adolescenti--i3514
Spor la citit!
Amurg (Twilight) de Stephenie Meyer sunt 4 carti : Amurg; Amurg: Luna noua; Amurg: Eclipsa; Amurg: Zori de zi.
Adrian Nuta - Ghidul Iluminarii Pentru Lenesi, o gasesti pe net, e alt gen dar e interactiva, interesanta si de adolescenti, o sa-ti placa
Poti citi La medeleni, edmondo de amicis, mara, moara cu noroc si multe, multe alte carti
funda?
Jocurile foamei, jurnalele vampirilor, academia vampirilor, codul haosului din astea
@Kronstadt da pentru mine sunt carti bune, chiar imi plac. fiecare cu gusturile lui. eu am pus o intrebare tu poti sa raspunzi la ea, dar nu sa critici. asa ca, vezi-ti de ale tale si nu mai critica. Fiecare are dreptul sa ii placa diverse lucruri! have a good day!
Pai poti citi twilight, eclipse, new moon, breaking dawn1 si breaking dawn 2.sa dai funda la cel mai bun ok?
De fapt, Zori de zi din seria Amurg este doar o carte care se imparte in doua pari : Cartea Intii din perspectiva Bellei, Din perspectiva lui Jacob si Cartea a doua din perspectiva Bellei.