Nu cred ca este program pe 'seral' in clasa a IX-a dar depinde de liceu si localitate/judet/oras. Cauta licee de acolo si citeste recenzii
Multumesc! Mi-ati fost de folos doar ca imi puteti da un liceu bunicel sau bun depinde si sa fie in Bucuresti si sa se invete dupa amiaza, un link sa ceva.Mersi Anticipat!
Mihnea, trebuie sa mergi la cel mai bun liceu la care vei avea dreptul, la profilul dorit. Cei care prefera alte criterii regreseaza, si in final ajung mai jos decat ar fi fost de asteptat.
Buna ziua,
As adauga la cele spuse urmatoarele:
- programul il fac liceele si nu tu, daca iti place bine daca nu cauti altceva
- si ce e mai important din punctul meu de vedere e ca ar trebui sa ai alte criterii de selectie a liceului, spui ca ai medii frumoase, e pacata sa te plafonezi la ce parte a zilei tin cursurile. Important e sa decizi in ce directie sa o iei : real sau uman, nu ca pe parcurs nu ai putea face modificari, dar asta e mai important decat daca se tin cursurile dimineata sau seara. Bafta multa
Buna! Inteleg ce vrei sa spui.O sa o iau pe profilul stiinte ale naturii.M-am gandit ca daca nu gasesc unul pe preferinta mea sa ma duc la Sincai, tu ce parere ai?