| NbhdDaughter a întrebat:

Hey,TPU.Am in oral la romana un 8 si un 9.Maine dam teza. Daca iau in teza 10, sunt sanse sa imi iasa media 10?

Răspuns Câştigător
| IncorrectUsername a răspuns:

Normal.Si premiul I! Succes!

7 răspunsuri:
| Alexalice10 a răspuns:

Daca mai iei inca 3 de 10 in oral itit iese media din oral (30+8+9)/5=47/5=9,4
media totala=(3*9,4+10)/4=9,55 deci 10..Succes! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Uite cum se calculează media: se adună toate notele luate în lucrări și la oral și se împarte suma obținută la numărul notelor; rezultatul se înmulțește cu 3; se adună apoi rezultatul înmulțirii cu nota de la teză și ceea ce rezultă se împarte la 4. Abia aici se face rotunjirea. Dacă zecimalele sunt mai mult de 0, 50, rotunjirea se face în favoarea elevului.
Concluzia: Nu vei putea avea media 10, îmi pare rău!
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/ îți va folosi!

| loryys a răspuns:

Pai tu ai 4 ore pe saptamana..si trebuie sa ai 5 note. daca iei inca trei de 10 iti iese media 10. funda?

| marshy a răspuns:

Ai 8 si 9 la romana rezulta ca stii carte cum de nu stii matematica? si nu! media o sa fie de 9 30 cam asa dar mai trebuie sa mai iei inca 2-3 note depinde de profesor bafta la teza

| NbhdDaughter explică (pentru marshy):

Dar de unde ai scos tu ca nu stiu matematica?

| marshy a răspuns (pentru NbhdDaughter):

Daca stiai nu mai puneai intrebarea aici happy doar intrebai cum se face happy i-ai dat aluia funda k ti-a zis normal laughing esti petarda copilo la medie nu se rotunjeste bai inteligentilor laughing media este medie la teste daca ai 9 50 se rotunjeste la 10 deci media ta o sa fie de 9 55 cum a spus si alexalice10 mai putin deci 10 mai treceti bai pe la scoala laughingee oricum mai trebuie sa existe si uscaturi. nu e normal?

| Haiiipa a răspuns:

Calculeaza.
Dar eu stiu ca trebuie sa ai 3 note fara teza.