Eu am dat astazi testarea intiala ( sunt in clasa a 5-a ) si avea acelasi exercitiu care nu stii tu sa il faci este ultra simplu. Se rezolva cam asa:a)Am plantat copaci, am curatat locul de gunoaie, am plantat flori.b) aici poti pune ce plante doresti tu c)La asta nu am habar pentru ca nu am avut subpunctul asta. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Dude ...calmeaza-te :-J testele alea sunt mega usoare, si nu se trec in catalog...doar ca am auzit ca daca nu iei mai mare de 5 trebuie sa faci meditatii dar este in dezavantajul profilor deci nu se va intampla.
Asa ca linisteste poti copia foarte usor...da-mi funda dupa ce dai testul si ai observat ca e simplu pana atunci bafta!
nu stiu, si eu dau vineri testul initial la bio,
anostruu ii mai usor, ca si eu is tot in a6a
A)strangem deseurile; punem pancarte cu "nu calcati iarba"; montam multe cosuri de gunoi
b)buruieni?)(nu scrie asta)
c)nu stiu
Azi eu am dat la bio (7 A) 7B au avut prima ora nai a doua neau dat raspunsurile era test grila )) la 1 era b,c, d, a 2 a,f, a, f 3 b si tot asa era foatre usor am terminat toata clasa in 10 min si am stat degeaba toata ora
2.a)adunatul gunoaielor,plantarea pomilor, plantarewa florilor. b)garoafe, lalele.c)
Nice3 întreabă: