| Lov3spiritK a întrebat:

Am o intrebare... Fac un proiect pentru scoala si am nevoie de raspunsurile voastre : Voi credeti ca exista viata(extraterestri) pe alte planete? Da sau nu si de ce? Multumesc mult! :* Va rog raspundeti cat mai multi! I need answers happy

Răspuns Câştigător
| biwltyad a răspuns:

Nu putem fi singuri in univers. El este mare si sunt multe planete asemanatoare Terrei, pe care poate exista viata. Mie personal, mi se pare un subiect interesant, si ma uit in fiecare seara ( altcandva nu am timp ) la extraterestri antici si uneori si extraterestri in europa. Ba chiar fusese o intamplare in Romania.
Sper ca te-am ajutat. Se gasesc documentare interesante si pe internet.

3 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

E părerea ta.

Exprimă-ți opinia cu cât mai multe argumente.

http://www.tpu.ro/......terestrii/

| mitza2 a răspuns:

Parerea mea personala este ca exista! laughing
Serios daca nu iar fi vazut cineva candva nu ar mai exista Doar nu s-a trezit unu intr-o dimineata si a zis : ''Bah eu inventez extraterestri azi" laughing
Pentru proiectul tau poti sa mai dezvolti si tu putin ideea si daca ai simtul umoruui incearca sa strecori si cate o gluma prin el daca iti poti permite cu profu tau
Sper ca am ajutat :d

| Petronela01 a răspuns:

Eu zic ca exista adica cosmosul este super urias si logic ar mai trebui sa mai existe.Cum ar fi cercetatori au aflat ca pe marte mai demult au existat forme de viata! Deci funda?