| Darkangelzn a întrebat:

Am o intrebare.
Vreau sa imi fac pirce in limba si nu as vrea sa afle ai mei?
Ps: Nu merg la salon mil face cineva.
Ce o sa se intample dupa?
Dau funda!
Dcz de categorie!

Răspuns Câştigător
| Cuniska a răspuns:

Eu zic sa nu risti sa ti-l faci la vreun cunoscut pentru ca pot aparea diferite infectii, mai bine fa-l la un salon, cheltui mai mult in schimb stii ca totul este sterlizat si norma de igiena respectata, referitor la parintii tai mai bine le-ai zice, dar daca ai 18 ani poti sa ti-l faci si fara ca ei sa stie. Sper ca te-am ajutat happy

3 răspunsuri:
| BellaGonzalez a răspuns:

Pai nu cred ca ar fi cam bine, spune-le si poate, poate eu vreau o shuvitza roza a spus mama ca pot sa imi fac, asta pentru ca ii spun tot nu o mint! Succes!

| iuliapysutz a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa mergi la salon. si cumva ai tai o sa descopere, pentru ca sa nu descopere trebuie sa lipsesti o vreme de acasa. no o sa poti manca, eventual cu paiu, o sa vorbesti mai greu la inceput si etc. e ceva de mers pana sa fie bine. dar, mergi la salon!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îţi sugerez să faci piercing într-un loc care se ocupă de aşa ceva. Am avut o cunoştinţă care l-a făcut la cineva, cum vrei şi tu, şi a păţit-o. S-a infectat limba, s-a umflat, tratament, medicamente, puroi.
Altfel, mi se pare de-a dreptul idiot să-ţi faci aşa ceva, nu foloseşte la nimic.