| Com3 a întrebat:

am o mare problema.
Mai e putin si se termina scoala, si eu stau foarte, foarte prost.
Sunt pe cale sa raman repetent. Raman corigent la 2-3 materii, si la 3-4 nu am note, ca sa ma incheie.
Ajuta cu ceva daca vorbesc in particular cu profesori? Sa vad ce pot face?
Sau sa o trimit pe mama la scoala, sa vorbeasca cu dirigintele si directorul, poate se rezolva ceva... fiindca ea nu stie ca e chiar asa grava situatia.
Ce as putea sa fac?

4 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

„Repetitio est mater studiorum".
Vorba „englezului".
Acum te-ai trezit și tu!
Să-ți pui întrebări. Un an de zile ai dormit.
Ca și sfaturile teribile pe care le-ai primit.
Repeți clasa și la anul treci cu premiul întîi.
Ține minte acest sfat: Un șut în fund înseamnă un pas înainte.
Hai, pa!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te ai trezit cam tarziu... tot ce poti sa faci e sa iti asumi prostiile care le ai facut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosesti metoda mai veche.Iei un buchet de folri si mergi la fiecare profesor in parte si il rogi sa te treaca. Doamna profesoara s, tiu ca am fost un elev slab si lenes, va rog din suflet sa ma treceti pentru ca imi fac necazuri in familie.parintii mei se asteptau la mai mult de la mine si nu vrerau sa se supere.promit ca la anul voi invata mai bine. Uita-ti o mica recunostinta de la mine. daca nu merge metoda asta, sa mearga maica-ta la profi. Daca nici atunci...pui mana pe carte toata vara si inveti ca la toamna sa nu ramai corigent. Daca nu inveti nici la vara ca nah, este vacanta, atunci o sa repeti anul.

| LendoCalendo a răspuns:

Ambele ar fi o solutie, dar cred ca mama ta s-ar descurca mai bine decat tine in a vorbi cu profesorii, trebuie sa te inteleaga si sa te sprijine, sa te ajute, nu sa te certe.
Mama ta vorbeste altfel decat tine cu profesorii, si ei vor vorbi altfel cu dansa decat cu tine.