)))
Waaw ce epic
Domnul Lawliet zis si L, sau Eru' sau Ryuzakii sau Sherlock Holmes versiunea moderna.jp si-a pierdut carnetul?
Pai cum maaa?
Pai si acum ce se va intampla cu omenirea?:O x_X
Daca va ajunge din nou in mainile lui Light?:O :O :O
Bine intr-un fel mi-ar placea sa vad putin de justitie si ordine =) Dar totusi cum s-a intamplat asa?:/
Hmm se pare ca... mda prezicerile mele s-au adeverit
Se vede ce face hentaiu' din om )
Sincer, ca sa ti-o spun sincer si fara vreo retinere. Orice varsta ai avea acum, peste ani vei rade de intrebarea pe care ai pus-o. Notele din carnet, nu conteaza. Conteaza cele din catalog. Ca esti tu X si vrei ca parintii sa nu mai vina la scoala si sa le duci notele acasa e altceva. Insa, nu e o tragedie daca nu ai carnet de note, toate se trec in catalog si cine vrea sa le vada, e bine-venit la scoala.
Iti iei alt carnet te duci la diroctor/oare satil stampileze ii rogi p profesori cand te asculta si iti da nota il rogi sa tio treaca si pe cea de data trecuta sau il rogi pe dirigint/a
Eu zic sa il cauti bine, si in cel mai rau caz iti faci altul si te duci sa ti-l stampileze.In ce clasa esti, mai exact? Mie diriga mi-a spus ca se poate reface unul, in caz de urgenta! Sper sa il gasesti!
anonim_4396 întreabă: