Pai ajuta-l tu! Carti de gramatica gasesti pe toate drumurile...ce poate el invata? Definitia adjectivului, cum sa-l recunoasca, ce functii sintactice poate indeplini, ce fel de adjective exista...lucrurile de baza. Nu cred ca este atat de complicat. Daca a invatat si substantivul, va lega notiunile foarte usor.
Poate ca e asa cum spui tu, si el este mai sensibil. Incearca sa-l calmezi. Spune-i ca nu e sfarsitul lumii si ca cel mai important este sa-si stapaneasca emotiile pentru a face cat mai bine la test. Iti spun din experienta propie ca teama intuneca judecata Deci nu-l ajuta cu nimic daca are emotii!
Mersi, raspunsul tau a fost cel mai frumos L-am ajutat cum am putut, si a luat un 8, doar ca si-a marit nota cu 2 puncte, cand i-a dat in urmatoarea zi sa faca niste propozitii cu substantiv nu stiu de care in nu stiu ce caz, si din astea . Mersi mult
Ma bucur ca a iesit totul bine!
Cu multa placere!
Https://ro.wikipedia.org/wiki/Adjectiv
serios fratilor aveti internet... daca plangeti acum la banalitatile astea gen adjectiv, atunci la facultate ce mai faci, cand ai sa vezi profesorii de curs doar la examene
Lasa-l si tu in pace. E mic E numa a 5-a... Eu nu cred ca as fi facut vreo criza din asta, dar... El e mai sensibil
Adjectivul este partea de vorbire care arată însuşirile obiectelor
Felurile adjectivelor a) Variabil dacă are o formă pentru singular şi alta pentru plural. b) Invariabil dacă are o singură formă la singular şi plural.
Când în faţa substantivului, adjectivul poate lua de la acesta articolul hotărât.
Păi, cartea de română să înveţe din carte sau să se ducă la un coleg să copie lecţia şi s-o înveţe.