Poti sa incepi asa: Dupa parerea mea versurile (xy) se refera la... sau versurile reflecta imaginea unei/unui, asta daca este vreo imagine vizuala.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Sau poti sa mai spui, Eu consider ca versurile surprind imaginea( unui apus mirific unde lumina rosiatica a soarele intrepartunde prinde norii care se lasa deasupra orasului). Stii ceva de genu' daca este vorba de o imagine vizuala
Pai daca trebuie sa incepi cu in opinia mea atunci e o argumentare. Incearca sa te legi mai intai de masura versurilor, ritmul, felul rimei, tehnici de ex tehnica ingambament. In fine trateaza exteriorul apoi intra in profunzime.
apoi te uiti la ce cuvinte apar, daca se repeta daca exista lait-motive, si incerci sa ghicesti ce vor sa reprezinte. Aici e pura munca de ghicit si presupus si batut campii. Apoi te uiti la figuri de stil si imagini artistice si incerci tot asa sa faci o discutie pe tema semnificatiei lor. Sper ca te-am ajutat
Oh si nu uita ca daca ai inceput cu in opinia mea trebuie sa adaugi conectori de genul : de asemenea, totodata, pe de o parte pe de alta parte etc. Si cred ca trebuie sa faci chestia aia cu in primul rand, in al doilea rand samd.
stelistu720 întreabă: