| mynameiselena a întrebat:

Am si eu o problema! laughing An avut de citit pana maine romanul "Mara" si nu l-am citit! Faza e ca pot gasi pe net un rezumat, dar profa vrea toate detaliile pentru teza. laughing Ce as putea face? Posibil imi veti spune sa ma apuc si sa o citesc sau ca trebuia sa o citesc pana acum, dar as aprecia mai mult un ajutor. Bineinteles ca dau si fundita! Multumesc frumos!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei.
Ce problema laughing.
Sfatul meu este sa nu te apuci de citit cartea pentru ca este un roman si sa il citesti intr-o singura zii este cam greu.De ce nu intrebi pe cineva care a citit cartea? Iti poate spune detalii.
Sau mai bine nu stiu sigur dar cauta filmul pe net [nu stiu sigur daca exista asa ceva].
Oricum daca te vei apuca de citit nu o sa reusesti sa te concentrezi pe tot parcursul cartii si vei obosii si tot nu vei retine detaliile.La teze nu o sa iti trebuiasca toate detaliile [cred] avand in vedere ca presupun ca nu o sa te puna sa faci 4 pagini despre...
Asta e parerea mea. Daca ti se pare bun raspunsul meu.big grin ma bucur. Daca il consideri unul prost atunci sper sa gasesti un raspuns mai bun.
Sper ca te-am ajutat.Bye!

| SaBriinaa a răspuns:

Http://referat.clopotel.ro/Mara_de_Ioan_Slavici___rezumat-11822.html Da-i un download ca sa iti scrie tot referatul cu toate amanuntele ca asta e doar un preview al referatului ca sa vezi daca te poate ajuta. si mai ai si: http://www.e-referate.ro/sear ch.php?word=mara trebuie oar sa citesti si 100% ai sa tii minte.Multa bafta! Fundita, si apropo daca ai posibilitatea poti citi de acum.Dar, fa cum vrei,
:X

Răspuns utilizator avertizat
| Claudiu2011 a răspuns:

Eu zic ca un rezumat e destul.iti zice tot ce e mai important.tu si asa cand o citesti tot nu poti sti toate detaliile.iti ramane ce e mai important in cap.invata rezumatul pe dinafara si nu o sa ai proableme.

| DianaScorpio a răspuns:

Citeste rezumatul pe capitole si invata-l bine. Mai multe detalii decat sunt intr-un rezumat pe capitole nu are cum sa va ceara, pentru ca nu ati avea timp sa scrieti...presupun ca teza e doar de 1 ora.