Hai sa nu mai dezgropam morti cu cea s-a intamplat acum 1-2 ani.
Totul este inncheiat si terminat demult, asadar este inutil sa mai pierdem timpul acum, sa despicam firul in 4, in situatia in care TRECUTUL este deja incheiat si imposibil de schimbat!
Focuseaza-te pe prezent si pe ce este cu adevart important in viata ta!
Ai mai postat încă o dată tot romanul și ca răspuns, ca să fii sigură?
Cine crezi că stă să citească toate aberațiile alea incoerente?
De ce te iei de mine ba si contul nu e al meu nu vreau sa imi fac contul e de la un baiat
Raspuns de needucat. "Ba" asa te-a invatat in scoala sa te exprimi?
Probabil ești puțin egoista.
Nu îl placi dar te bagi in relatia lui.
Posibil sa îl simpatizezi dar nu iti dai seama de asta…
Și de ce vrei sa îl întorci înapoi dacă i-ai făcut atâtea?
Lasa-l in pace, cred ca e cel mai bine
Dc sa il las
Îl lași pentru ca nu îl poți iubi
Când vrei un om cu adevărat și îl iubesti nu faci ceea ce tu i-ai făcut.
Și pe lângă asta tot spui ca are handicap.
Care e problema?
Când iubesti îl iubesti cu toate defectele …
Are si cand am stiut ca are am vrut sa il prostesc si mai tare sa il prostesc asa si mai tare
nu am nimic ca are
El are 19 ani face 20 eu 17 fac 18
dar are handicap nu mi-a zis ca are dar stiu ca are ii a fost rusine sa zica
si ii este rusine sa zica si stiu ca are handicap
adhd
el are adhd
El a mai vrut si in decembrie sa mai vorbim mi-a spus ca stie tot ce ii am facut si dupa am inceput sa fiu si mai rece am vb si mai rece cu el pe jocul unde jucam intrase acolo la mama mea din joc si il daduse afara si a zis ca s-a enervat ca are spume si eu ii am zis de la supt pp si iesise si a intrat si cand iesise si intrat a vazut ca ii am zis si asa adica asa ca a iesit se suparase si atunci a incercat si dupa a zis ca nu mai merge si ca lasa asa
De unde stii tu ca nu eram
ia zi de unde stii tu?
si a suferit dar ce daca a suferit
Nu numai el a suferit si eu am suferit nici viata mea nu e frumoasa nici viata lui poate nu a fost frumoasa imi pare rau.
dar ce sa ii fac nu il mai pot lua inapoi.
Și nimic... doar atât. Nu este suficient că ești o persoană oribilă și needucată, mai vrei să trag și alte concluzii?
Contul nu este al meu contul este de la un baiat care mi l-a dat sa ma conectez aici si da contul asta contul este al baiatului de care m-am folosit si a zis ca nu mai vrea sa ma vada si mi-a dat contul sa va spun pe TPU ce ii am facut a mai zis sa vad ce zic si altii de mine cum a zis si el
si sa il las asa mi-a spus si el este ala care l-am folosit si voi sterge intrebarea asta
Faptul ca nu este contul tau ar trebui sa te faca sa te comporti corect pentru a nu-i bloca sau sterge contul baiatului. Ti s-a mai spus: stai foarte prost cu educatia.
1. Are sigur peste 100 de cuvinte
2. Ce intrebare-i asta?
3. Lasa temele de iubire
4. (raspunsul efectiv) nu face nimic, gaseste pe altcineva
LisaJulie întreabă: