Cel mai bun site dupa parerea mea :)
http://www.internetpolyglot.com/romanian/mainMenu.html
Da...asa este..eu am invatat spaniola, greaca si rusa intr-un an...este f bun site-ul
Este foarte greu.eu am incercat sa invat engleza si nu a mers.mai bine du-te la niste cursuri pentru limba respectiva de poti ajuta si de net dar singura mai greu reusesti daca este si o limba mai grea.eu am invatat spaniola perfect de la tv dar engleaza nu se lipeste deloc de mine oricat as incerca.
Desigur. Depinde insa ce limba doresti sa iti insusesti si cat timp esti dispusa sa oferi acestei activitati. Personal, mi-am insusit partial limba poloneza si ebraica in exclusivitate de pe internet, (pentru care am atestat nivel B1). Exista manuale (majoritatea in engleza), soft-uri si diferite aplicatii. Succes!
Cam cît timp ai invațat pe zi?
Aproximativ 6 ore pe saptamana, in weekend, deci cu o ora pe zi, cred ca vei avea un ritm potrivit. Important este sa iti doresti si sa nu te lasi influentata de nimeni.
Dar ce limba ti-ai propus sau iti doresti sa inveti?
Mias dori sa învăt turca și ebraica.În prima dintre ele inteleg despre ce este vorba intr-o conversatia pe cind despre cea de-a doua nu am idee de unde să incep. tu cum ai făcut?
Cu ebraica te-as putea ajuta, o studiez de aproape 3 ani, si in particular si la unversitate. Turca am inceput acum 2 luni, dar nu am prea mai avut timp din cauza examenelor. La ebraica poti incepe cu alfabetul. Vreau sa vorbim despre asta...
Si eu vreau să vorbim
Ok, imi poti trimite un mesaj cu o adresa de mail sau numarul de telefon. Sunt din Bucuresti.
anonim_4396 întreabă:
alexandrahvf întreabă: